Ексклюзиви
середа, 04 квітня 2018 13:38

Шанувальники Регіни Тодоренко пожалілись на її "товсті" ноги
8

Регіна Тодоренко разом з ведучим Антоном Лаврентьєвим на церемонії нагород у Москві Фото: Instagram
Регіна Тодоренко на церемонії нагород у Москві Фото: Instagram
Регіна Тодоренко на церемонії нагород у Москві Фото: Instagram
Регіна Тодоренко Фото: Instagram
Регіна Тодоренко Фото: Instagram

Телеведуча та співачка Регіна Тодоренко нещодавно побувала ведучою церемонії GQ Travel Avards 2018, яка пройшла у Москві. На своїй сторінці в Instagram вона поділилась світлинами із заходу.

Для церемонії нагород знаменитість обрала блискучу сукню з відвертим розрізом, який підкреслив її звабливу фігуру. Під одним зі знімків Регіна вирішила відповісти на закиди щодо своїх неідеальних ніг.

"Уявіть, що ви дівчина 27 років з класною роботою, подорожуєте, ведете студійні шоу, проходите за день 15-20 кілометрів або стільки ж часу ведете ефір в шикарних каблах, літаєте щотижня в нову країну, але відчуваєте після перельоту або тривалого стояння дискомфорт, відчуття тяжкості і розпирання в ногах, судоми, набряк, і навіть компресійні гольфи вам не допомагають, - написала телеведуча.

  Регіна Тодоренко на церемонії нагород у Москві Фото: Instagram
Регіна Тодоренко на церемонії нагород у Москві Фото: Instagram

- Все це є наслідком довгого і незручного знаходження тіла в кріслі літака. Скорочення м'язів гомілки забезпечує нормальний венозний відтік від ніг. А довге перебування, сидячи з малою рухливістю під час подорожей, призводить до уповільнення кровотоку в ногах, до венозного застою. Це в поєднанні з іншими факторами, в тому числі і зневодненням, супутніми захворюваннями і проблемами, збільшує ризик розвитку тромбозу вен. Хм... хтось хоче ще висловитися з приводу моїх ніг? А так, у мене ж ще й синці на колінах. Не переживайте, довго стояла в позі кішки на йогу! І я люблю свою роботу, і навіть ці товсті ноги".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телеведуча Регіна Тодоренко потрапила до лікарні

Попри нарікання на фізичні вади, знімок Регіни набрав 105 тис. вподобань і десятки позитивних коментарів.

  Регіна Тодоренко на зйомках нового російського шоу Фото: Instagram
Регіна Тодоренко на зйомках нового російського шоу Фото: Instagram

Нещодавно Регіна Тодоренко стала ведучою нового шоу "Голос улиц" на російському каналі "Пятница". Це будуть змагання відомих реперів та хіп-хоперів Росії. У грудні торік Тодоренко заявила, що покидає тревел-шоу "Орел і решка" та їде навчатись до США. Однак зараз працює у Москві.

Зараз ви читаєте новину «Шанувальники Регіни Тодоренко пожалілись на її "товсті" ноги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути