Ексклюзиви
четвер, 22 жовтня 2020 14:40

Показала пишні груди: дівчина футболіста Неймара позувала топлес для італійського бренду
8

Американська модель кубинсько-хорватського походження 28-річна Наталія Баруліч не соромиться показати фото, на яких позує у відвертих та спокусливих образах.

На знімку, опублікованому в Instagram, жінка позувала топлес для італійського будинку моди Collini Milano. Кохана лідера ПСЖ 28-річного Неймара вдягнула бірюзовий костюм.

"Народжена, щоб сяяти, а не бути чиєюсь тінню", - підписала модель фото.

Наталія Баруліч народилася в американській Каліфорнії. З дитинства навчалася мистецтву балетного танцю. Та згодом вирішила попрощатися з балетом і зосередитися на розвитку музичної кар'єри в DJ-дуеті Atmsphre. Також Баруліч з юних років пробувала себе як співачка, акторка та модель. А 2012 року брала участь у конкурсі краси Міс Каліфорнія.

Модель з'являлася на обкладинках журналів L'Officiel, Maxim, FHM і Esquire. Брала участь у рекламних кампаніях білизни та купальників марки Guess. Знімалася для реклами таких брендів, як Mercedes Benz, Air France, Samsung, Target, Verizon Wireless, Apple, Isaac Jewelers і 138 Water.

Дівчина Неймара публікує відверті фото
Фото: instagram.com/natalia
Дівчина Неймара публікує відверті фото
Наталія та Неймар позують для модного глянцю
Дівчина Неймара публікує відверті фото
Дівчина Неймара публікує відверті фото

Уперше ім'я жінки з'явилось у ЗМІ через її роман з колумбійським співаком Малума. Вони познайомилися 2017 року на зйомках кліпу на пісню Felices los 4, в якому модель зіграла кохану співака. Пара була разом близько двох років

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неймара хочуть дискваліфікувати на 10 місяців

Та популярність прийшла до Наталії після початку її стосунків з нападником французького клубу ПСЖ бразильцем Неймаром. У червні 2020-го журнал GQ опублікував спільну фотосесію Наталії та Неймара, що й підтвердило їхні романтичні стосунки.

Супермодель 34-річна Ірина Шейк бере активну участь у фотосесіях для модних журналів. Нещодавно Шейк знялася для Vogue Czechoslovakia і прикрасила обкладинку глянцю. Фото опублікувала в Instagram.

Зараз ви читаєте новину «Показала пишні груди: дівчина футболіста Неймара позувала топлес для італійського бренду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути