Ексклюзиви
вівторок, 03 жовтня 2023 14:49

"Поховає" кар'єру шоумена. Нова жінка Остапчука зганьбилась на публіці
5

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Ведучий Володимир Остапчук провів відкриття дитячого садочку в Кропивницькому. Блогер Богдан Беспалов розказав, що все закінчилося скандалом.

Він поділився відео жінки, яка розповіла, що під час заходу дівчата хотіли сфотографуватися з Остапчуком, взяти його за руку або злегка обійняти. Але кожну таку спробу припиняла його дружина Катерина Полтавська.

"Коли тобі 36, а до тебе д***ться 22-річна. Навіть не уявляла, що так можна зіпсувати враження не собою, а поведінкою своєї дружини. Може, це такий піар у Остапчука", - сказала жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Голодна туса", небриті ноги й гулянки за кордоном під час війни. Найгучніші скандали Володимира Остапчука

За словами авторки відео, Полтавська називала інших дівчат "кропивницьким бидлом". Казала, щоб вони чіпали своїх чоловіків, а не її.

"Дитячий садок. Як мінімум, ці матусі, які хотіли сфотографуватися з Володимиром - вони заміжні. Саме тому у них є діти. Це такий сором. У мене в голові не вкладається, який вигляд це могло мати. Може, вона ліктями розштовхувала і говорила: "Гей, не підходьте, це мій чоловік. Ви - кропивницьке бидло". Який вигляд це мало? Катю, тобі самій не смішно?" - прокоментував Беспалов.

Блогер вважає, що такою поведінкою Полтавська "поховає" кар'єру Остапчука.

Остапчук виїхав за кордон, щоб провести концерт. В афіші зазначив, що частину коштів перерахує на потреби української армії.

Беспалов обурився черговим виступом ведучого. Заявив, що Володимир подорожує світом, насолоджуючись життям. А гроші від продажу квитків надходять на банківську карту Катерини Полтавської.

Зараз ви читаєте новину «"Поховає" кар'єру шоумена. Нова жінка Остапчука зганьбилась на публіці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути