понеділок, 05 лютого 2018 12:14

Сукня під колір килима: Кейт Міддлтон стала жертвою модних критиків
13

Кейт Міддлтон розчарувала критиків
Кейт Міддлтон розчарувала критиків
Каміла Паркер-Боулз
Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон розчарувала критиків

Журналістка та колумністка видання Daily Mail, Джен Мейр розкритикувала гардероб Кейт Міддлтон під час нещодавнього візиту монаршої сім'ї до Скандинавії.

Мейр отримала лист від однієї з читачок видання, яка була незадоволена тим, як виглядають принц Вільям та його дружина герцогиня Кембриджзька.

"Кейт Міддлтон нещодавно обрала шовкову сукню від Erdem майже за £2,000. Вбрання посувало до килиму у кімнаті і нагадало мені, як героїня Джулії Ендрюс зняла штори у "Звуках музики", щоб зробити костюми для вистави своїм дітям. Невже Кейт не змгла знайти щось краще, що б пасувало її віку та статурі, ці всі речі рекомендовані стилістом? Також Кейт вбралася у пальто за £3 тис від бренду Burberry. Я купала своїй донці таке ж на Різдво з каталогу Joe Brown, яке коштувало третину від цієї ціни. Кейт у турі презентує нас - але з таким же успіхом вона могла вийти у пластиковому пакеті! Я не можу погодитися з тим, який стиль обрали Кейт і Вільям для туру по країнам Скандинавії!", - йдеться у листі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна Кейт Міддлтон у горах допомогла дітям приготувати шашлик

Автор видання погоджується з читачкою і говорить про вбрання герцогині наступне: "дивне хутро, тьмяні принти та блиск, туфлі королеви-матері - що відбувається?
Кейт та Вільям одягаються, як Каміла Паркер-Боулз та принц Чарльз, але гірше. Авжеж герцогиня на 7-му місяця вагітності. Цікаво, чи бачила вона сукню Erdem перед тим, як спакувати її?"

Також розкритикували зачіску та ціну вбрання, яке було на Кейт.

Герцог і герцогиня в компанії членів норвезької королівської сім'ї відвідали лижний музей і забралися на найвищу точку Осло, де знаходиться перший в світі лижний трамплін.

Зараз ви читаєте новину «Сукня під колір килима: Кейт Міддлтон стала жертвою модних критиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути