Ексклюзиви
понеділок, 01 лютого 2010 13:08

Пітт і Джолі підписали шлюбний контракт

Найкрасивіша зоряна пара Голлівуду Анджеліна Джолі та Бред Пітт вперше після чуток про розставання з"явилися разом на людях. Вони приїхали на щорічну церемонію вручення премії Гільдії кінорежисерів Америки, що проходила в Лос-Анджелесі. Щоправда, позувати фотографам на червоній доріжці відмовилися.

Тиждень тому з"явилися чутки про те, що Джолі і Пітт відвідали юриста, де склали договір про розділ майна, нажитих коштів у розмірі більше 330 мільйонів доларів і дітей.

Проте під час вечора вони були дуже веселими і уважними один до одного і справляли враження людей, які кохають один одного.

"Бред і Анджеліна відвідали одну з відомих юридичних фірм Лос-Анджелеса в грудні, де склали документ схожий на шлюбний договір, - розповіло джерело близьке до пари. - На початку січня вони підписали угоду про те, що спільно розпоряджатимуться своїм майном і грошима, а так само домовилися про спільну опіку над дітьми, які, у разі їхнього розриву, житимуть з Анджеліною. Ні про який розрив під час зустрічі не йшлося".

Днями новину про розставання Джолі та Пітта спростував і батько Анджеліни, знаменитий голлівудський актор Джон Войт. Він назвав ці чутки "повною нісенітницею" і сказав, що Енджі та Бред як і раніше разом.

Судячи з усього, тепер громадськість чекатиме не кінця стосунків пари, а майбутнього весілля.

Дни.ру, Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Пітт і Джолі підписали шлюбний контракт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути