Ексклюзиви
пʼятниця, 29 березня 2013 08:43

Співачку Шер налякав серцевий напад

Співачку Шер налякав серцевий напад
Шер Фото: GLOBAL LOOK press

Американська виконавиця Шер вдалася до професійної медичної допомоги. Артистці стало погано, коли вона знаходилася вдома. Близькі співачки бояться, що у неї може статися серцевий напад.

Днями відомій американській виконавиці Шер стало погано у власному будинку. 66-річна співачка відчула різкий біль у грудях. Артистка не на жарт перелякалася. Вона вирішила, що у неї серцевий напад і почала голосно кричати. Терміново була викликана "швидка". Однак все обійшлося. Прибулі на місце медики заспокоїли Шер, пояснивши їй, що за серцевий напад вона прийняла сильне нервове напруження та розлад шлунку.

Однак лікарі відзначили, що 66-річній співачці варто поберегти себе, адже в її віці можна легко спровокувати серйозні зміни в організмі, у тому числі і з серцем. Друзі Шер серйозно побоюються за здоров'я виконавиці. Справа в тому, що останнім часом американська співачка переживає не найкращі часи. У артистки виникли проблеми з виходом нового альбому, крім того вона боїться, що її син Елайджа Блу Оллман знову почне вживати наркотики. Син Чез Боно, який, до речі, раніше був жінкою, зараз активно бореться із зайвою вагою і також не дає співачці жити спокійно, передає StarHit.

Найцікавіше, що ще нещодавно в житті артистки наступали грандіозні зміни. Шер вирішила вийти заміж утретє. Обранцем 66-річної співачки став її давній коханий, байкер 42-річний Тім Медветц. Вони хотіли скріпити свої стосунки узами шлюбу ще в 2008 році. Однак пара так і не зареєструвалася. Тоді Шер все звалила на свою надзвичайну зайнятість, адже, незважаючи на свої похилі роки, артистка досі дає концерти і знімається в кіно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шер виходить заміж за 42-річного чоловіка

Переконали Шер прийняти пропозицію свого коханого її діти. Незважаючи на те, що новина про майбутній шлюб артистки з'явилася ще влітку минулого року, виконавиця поки так і залишається вільною. Якщо ж американська виконавиця все ж зареєструє свої стосунки з коханим байкером, то для неї цей шлюб стане вже третім. Раніше Шер була заміжня з музикантами Соні Боно і Грегом Оллманом.

Зараз ви читаєте новину «Співачку Шер налякав серцевий напад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути