пʼятниця, 01 грудня 2017 22:45

Співачка Alyosha розповіла, чи є дружба в шоу-бізнесі

Автор: Прес-служба
  Співачка Alyosha розказала про своє хобі
Співачка Alyosha розказала про своє хобі

Співачка Alyosha знялася для грудневого номера журналу Cosmopolitan. В інтерв'ю глянцю розповіла про дружбу в шоу-бізнесі, своє хобі і процес створення нової платівки.

"Я дружу з тими, хто давно поруч зі мною, ще з 2006 року. Це компанія Mozgi, і всі, хто в цю компанію входить. Льоша Потапенко мій хороший давній друг. А конкуренція, для мене невластива. Я вважаю, що всі артисти дуже своєрідні і особливі по-своєму. Немає однакових - є короткочасні. Але ті, хто живе музикою, залишаться в топі на століття", - розповіла Alyosha.

Також артистка розповіла, як відпочиває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співачка Alyosha оголосила конкурс серед шанувальників

"Малювання допомагає мені емоційно розслабитись, зняти стрес, не брати до уваги всі турботи. До того ж воно відмінно розвиває абстрактне мислення. Цей процес чимось схожий на написання пісні. Але якщо в пісні я передаю свої думки і емоції за допомогою слів, то на полотно переношу свій стан за допомогою фарб і ліній".

У грудні відбудеться реліз третього студійного альбому співачки.

Автор: Прес-служба
  Співачка Alyosha розказала про своє хобі
Співачка Alyosha розказала про своє хобі

"Для мене кожна пісня дуже важлива і я сподіваюся, що для шанувальників моєї творчості теж. Я не женуся за трендами, роблю те, що підказує серце . Це правильно і чесно по відношенню до людей. Вони самі визначать, що стане хітом. Робота над кожною піснею проходить дуже скрупульозно і в спокійному стані духу. Важливо перейняти настрій пісні і підібрати відповідне звучання. Ціла команда людей працює над "обгорткою" пісні", - каже Alyosha.

Alyosha - українська співачка і композитор. 2010 року представляла Україну на Євробаченні з піснею "Sweet People". Одружена з фронменом гурту "Антитіла". Мають двох синів - 4-річного Романа і 2-річного Марка.

Зараз ви читаєте новину «Співачка Alyosha розповіла, чи є дружба в шоу-бізнесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути