пʼятниця, 03 серпня 2018 12:21

Співак OLEYNIK вразив провокаційним кліпом
6

Новий кліп співака OLEYNIK
Новий кліп співака OLEYNIK
Новий кліп співака OLEYNIK
Новий кліп співака OLEYNIK
Новий кліп співака OLEYNIK

Співак OLEYNIK презентував кліп на трек "Любишь другого", запозичивши для сюжету фрагменти з особистої біографії. Це історія для кожного, чиї відносини руйнуються на очах, і, здавалося б, нічого змінити неможливо.

У кліпі символічно передана життєва філософія артиста:

"Чи вміє егоцентрик любити по-справжньому? Дивно, коли точкою відліку є відносини, а не сама людина. Тут навіть партнер не важливий, він - лише інструмент для" люби мене ". Можна керувати собою, але не бажаннями партнера. І якщо що -то пішло не так, важливо зупинитися, і знайти момент, де відбулося віддалення, - коментує OLEYNIK. Відносини - це послідовність кроків. Тут немає гарантії переходу з одного рівня на інший. Інтимна близькість - це вже початок. Хочеш - ходімо зі мною далі . Поки не пройдено перші щаблі, ти не навчився бути спонтанним і проживати сьогодення, як можна говорити про майбутнє? "

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співак OLEYNIK показав гарячі кадри зі своїх "Дев'яти з половиною тижнів"

Щоб піти від передбачуваних сюжетних ліній, режисери Денис Маноха і Максим Шелковников наповнили відео прихованим змістом. Так, в любовному трикутнику відсутній третій персонаж, символізуючи ідею неможливості управляти почуттями іншої людини. Сюжет розгортається на двох локаціях: в затишній квартирі - символі мікровсесвіту для закоханих. А безмежне поле з витоптаної стежкою - як незворотність минулого, і одночасно шлях в нове.

Партнером OLEYNIK по зйомках "Любиш іншого" стала українська модель Аня Пронічкіна. Це був її дебют в ролі актриси.

Перед зйомками актори кілька годин обговорювали тему відносин, щоб максимально прожити стану героїв.

"Ці зйомки були своєрідним мікротренінгом роботи з цінностями. Нехай глядачеві залишиться їжа для роздумів: що ляже в основу уявлень про відносини, а щось виявиться надуманим. Наші цінності проявляються лише з часом", - поділилася Аня Пронічкіна.

Над образами героїв працювали стилісти Ірина Поліщук та Анастасія Леонова, які звернулися за натхненням до колекцій українських брендів: La Reine, A.M.G., Marque space, Zavod, Sedlex suits, Marsala.

Зараз ви читаєте новину «Співак OLEYNIK вразив провокаційним кліпом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути