вівторок, 12 червня 2012 12:05

Батько Ріанни не турбується про здоров'я доньки

Батько Ріанни не турбується про здоров'я доньки
Він радить дочці більше відпочивати Фото: cosmo.com.ua

Папа американської співачки Ріанни Рональд Фенті висловився з приводу чуток про те, що його дочка страждає від перенапруження, додавши що її здоров'я в ідеальному стані. Барбадоська красуня викликала безліч різних пліток, опублікувавши у своєму "Твіттері" кілька неоднозначних повідомлень і фотографій себе під крапельницею, а також скасувавши початок роботи над власним фешн-шоу у Великій Британії, пише Обозреватель.

Навіть батько молодої зірки був змушений прокоментувати ситуацію, що склалася, заявивши, що його дочка нічим не хворіє. В нещодавньому інтерв'ю, батько Ріанни сказав: "Коли я побачив ці фотографії в Твіттері, я переживав як і всі інші. Але правда виявилася в тому, що у неї було виснаження та грип".

"Вона також втратила кілька кілограмів і не дуже добре себе почувала. Тому, я посадив її і сказав, що їй треба працювати менше. Я порадив їй трохи заспокоїтися, подбати про себе і не напружуватися якийсь час... Відпустка це те, що їй потрібно", - додав турботливий батько.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Ріанна стала подружкою італійського гангстера

"Робін (справжнє ім'я співачки, - ред.) дуже розумна і міцна дівчинка, зараз з нею все гаразд. Її оточує дуже хороша команда, друзі і сім'я, які вже точно впевняться, що в неї все чудово", - пояснив Рональд Фенті.

Зараз ви читаєте новину «Батько Ріанни не турбується про здоров'я доньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути