пʼятниця, 18 квітня 2014 12:52

Батько Бритні Спірс боїться, що вона знову народить дитину альфонсу
1

Фото: Reuters

Батько співачки Брітні Спірс - Джеймі - вважає, що виходити заміж за Девіда Лукадо не найкраща з ідей його дочки.

"Брітні нетямить себе без Девіда, але її батько сказав, що цього не станеться (маючи на увазі їх весілля)", - повідомило джерело, наближене до Брітні Спірс одному з американських видань.

Нагадаємо, у Спірс є двоє синів - 8-річний Шон і 7-річний Джейден - від колишнього танцівника своєї групи Кевіна Федерлайна. Їхній роман тривав три роки, але так і не завершився шлюбом.

Допомогти Брітні впоратися з цим періодом життя допоміг її батько Джеймі, який взяв шефство над донькою, вів усі її фінансові справи. Нагадаємо, що в судовому порядку Федерлайн відсудив у Спірс щомісячні аліменти в розмірі 20 тисяч доларів на утримання дітей.

"Після Федерлайна Джеймі не довіряє жодному чоловікові, який з'являється в житті Брітні. Він не хоче щоб з'явився черговий "Кевін" від якого Брітні народить дитину, щоб забезпечити собі фінансову стабільність. Він хоче захистити її від помилок, тому категорично проти її шлюбу" , - запевняє джерело.

Сама Брітні не поділяє думку батька, в недавньому інтерв'ю співачка зізналася, що була б щаслива народити двійню і вийти заміж.

"Я просто дуже його люблю. Він дуже пристрасний, кумедний і сексуальний", - сказала 32-річна співачка.

Зараз ви читаєте новину «Батько Бритні Спірс боїться, що вона знову народить дитину альфонсу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути