Ексклюзиви
пʼятниця, 03 лютого 2012 11:00

"Оскар" вестимуть Холлі Беррі та Дженніфер Лопес

"Оскар" вестимуть Холлі Беррі та Дженніфер Лопес

Однією з ведучих церемонії вручення премії "Оскар", яка пройде 26 лютого, стане актриса Холлі Беррі, повідомляє The Hollywood Reporter, що отримав інформацію від продюсерів церемонії Брайана Грейзера і Дону Мішера.

Сама Беррі отримала "Оскар" за "Бал монстрів" (Monster's Ball) в 2001 році.

Раніше повідомлялося, що співведучими церемонії будуть актори Том Хенкс і Том Круз, співачка Дженніфер Лопес і комік Біллі Крістал. Спочатку передбачався Едді Мерфі, однак після зміни продюсерів він відмовився від участі в церемонії.

Крім того, на сцену підніметься весь "Дівич-вечір у Вегасі" (Bridesmaids) - Крістен Уіг, Майя Рудольф, Мелісса МакКарті, Уенді Маклендон-Кові, Еллі Кемпер і Роуз Берн, а також тер'єр Уггі, зірка фільму "Артист" (The Artist), якого висунуто на "Оскар" в десяти номінаціях. Для Уггі, чия кінематографічна кар'єра, за словами його тренера, наближається до кінця, передбачена спеціально заснована собача кінонагорода.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володарів "Оскара" визначатимуть електронним голосуванням

84-а церемонія пройде в голлівудському кінотеатрі Kodak 26 лютого 2012 і транслюватиметься в багатьох країнах світу. Фаворитами перегонів вважаються картини "Хранитель часу" Мартіна Скорсезе та "Артист" Мішеля Хазанавічуса.

Зараз ви читаєте новину «"Оскар" вестимуть Холлі Беррі та Дженніфер Лопес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути