Ексклюзиви
вівторок, 06 квітня 2021 11:20

"Вона мене зачарувала" - як розвиваються стосунки Дана Балана і Тіни Кароль
5

Дану Балану і Тіні Кароль приписують роман
Фото: instagram.com/danbalan
Дану Балану і Тіні Кароль приписують роман
Дану Балану і Тіні Кароль приписують роман
Дану Балану і Тіні Кароль приписують роман
Дану Балану і Тіні Кароль приписують роман

Після повернення у вокальне шоу "Голос країни-11" молдовського музиканта 42-річного Дана Балана як радника співачки 36-річної Тіни Кароль, почали ширитися чутки про їхній роман.

Упродовж ефіру Балан і Кароль постійно жартували та фліртували. А під час прослуховування останнього учасника вокальних нокаутів Нікіти Ломакіна вони танцювали під романтичну пісню.

Gazeta.ua зібрала відомості про знайомство, спілкування та спільну роботу артистів.

Знайомство

Тіна Кароль і Дан Балан познайомилися в січні 2019 року на зйомках 9-го сезону "Голосу країни". Обидва артисти були зірковими тренерами.

"Коли я підійшов до Тіни, моя душа затремтіла. Перший погляд, і в голові лунає пісня "Ах, какая женщина!" Я дивуюся щоразу, скільки гармонії в тобі, як ніби ти створена, щоб дарувати людям якесь тепло, щирість, мотивацію. Я щиро радію, що ти є в цьому проєкті й поруч зі мною", - сказав тоді Дан Балан журналістам телеканалу "1+1".

Також артист переконував, що творчість української попдіви його незабутньо вражає.

"Прекрасна Тіна Кароль ... Ми познайомилися на знімальному майданчику "Голосу". Раніше я чув кілька пісень Тіни, але на проєкті її творчість зацікавила мене ще більше. До того ж під час відборів я чув її композиції в абсолютно різному виконанні - від учасників... Вона мене зачарувала. Неймовірно харизматична жінка. Таких зустрічаєш украй рідко. Я дуже радий, що проєкт подарував нам шанс пізнати одне одного краще", - запевнив Дан Балан.

Автор: instagram.com/danbalan
  Дану Балану і Тіні Кароль приписують роман
Дану Балану і Тіні Кароль приписують роман

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Куди захотілося, туди й поцілував" - Дан Балан підігрів чутки про роман з Кароль

Ревність

Проте ще під час 9-го випуску шоу музикант не приховував своїх ревнощів. Він зізнався, що йому не подобається, коли на Тіну Кароль звертають увагу чоловіки. Він навіть попросив не розчаровувати його, коли Тіна назвала одного з учасників "Голосу" дуже симпатичним.

Захоплення

Також Балан розповів ведучій "Світського життя" Каті Осадчій, що переглядав новий сезон "Танців з зірками" на "1 + 1" лише заради вбрання Тіни Кароль.

"Дивився тільки щоб побачити, в чому ж Тіна сьогодні вийшла. Побачив - і все", - сказав співак.

Автор: instagram.com/danbalan
  Дану Балану і Тіні Кароль приписують роман
Дану Балану і Тіні Кароль приписують роман

Знайомство з мамою Дана Балана

Цікаво, що під час проєкту "Голос країни-10" на шоу з'явилася мама молдовського співака - артистка Людмила Балан.

Після свого виступу жінка підійшла до Тіни й обійняла її. На запитання, чи вірить вона у стосунки її сина з Тіною Кароль, Людмила запевнила, що не знає, що буде далі, але про всяк випадок підготувала українську весільну пісню.

Коли Людмила почала співати "Горіла сосна, палала" Дан Балан вивів Тіну на сцену й разом з іншими тренерами склав компанію матері.

Наприкінці виступу весь зал скандував парі "Гірко".

На початку 2008 року Тіна Кароль одружилася зі своїм продюсером Євгеном Огіром. У листопаді того ж року в подружжя народився син Веніамін. 28 квітня 2013 року Євген Огір помер від раку шлунка.

Зараз ви читаєте новину «"Вона мене зачарувала" - як розвиваються стосунки Дана Балана і Тіни Кароль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути