понеділок, 27 березня 2017 15:29

Ольга Фреймут розповіла, як відреагувала дочка Злата на її третю вагітність

Ольга Фреймут розповіла, як відреагувала дочка Злата на її третю вагітність
Донька Ольги Фреймут

11-річна донька телеведучої реаліті "На ножах-2" на "1+1" Ольги Фреймут Злата Мітчелл виграла на "Розсміши коміка. Діти" значну суму грошей.

Під час виступу дівчинка проявила почуття гумору та артистичність.

"У нас вдома дуже чисто. Мені іноді здається, що ми живемо в операційній. У дитинстві я навіть потайки від мами ходила за гаражі і торкалась грязюки", - пожартувала Злата.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дочка Ольги Фреймут прийшла на "Розсміши коміка. Діти"

Дотепні жарти про мамину роботу викликали бурю оплесків у залі і привели у захват ведучу проекту Настю Каменських. Златі знадобилося всього 26 секунд, щоб розсмішити коміків Володимира Зеленського та Євгена Кошового і заробити свою першу тисячу гривень. Але смілива дівчинка не зупинилася на цьому. В результаті, Злата посіла друге місце на проекті і отримала 20 000 грн, які збирається витратити разом з мамою.

Злата зізнається, що жарти їй також допомагала писати Ольга Фреймут.

Телеведуча розповіла, що її дочка не втрачає можливості пожартувати в будь-якій ситуації, і поділилася забавним випадком з життя.

"Коли Злата дізналася, що я при надії, то вона мило всміхнулася і сказала: "Я рада , що ти знайшла своє хоббі - бути вагітною", - розповіла Ольга Фреймут.

Під час виступу на "Розсміши коміка. Діти" Злата розповіла, що мріє стати режисером-постановником хореографічних шоу. За лаштунками дівчинку підтримувала бабуся. Ольга Фреймут в цей час перебувала на зйомках проекту "На ножах-2".

Зараз ви читаєте новину «Ольга Фреймут розповіла, як відреагувала дочка Злата на її третю вагітність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути