середа, 11 липня 2012 10:50

Олесь Довгий дарує тещі на дні народження сумки

Олесь Довгий дарує тещі на дні народження сумки
Ірина Горіна стала б ще раз мамою, якби могла Фото: foto.delfi.ua

Ірина Горіна не купує собі аксесуари, їй їх дарують. Про це "регіоналка" розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Аксесуари я сама не купую, мені в основному дарують, на день народження, на якісь свята. І багатьом іншим панночкам-депутатам теж ось такі аксесуари дарують, вони не самі купують", - зазначила вона.

За словами Горіної, її зять Олесь Довгий дарує їй сумки.

"Ось на день народження він мені теж подарував дві сумки: Ferragamo і Gucci", - поділилася народний депутат.

Між тим "регіоналка" заперечує всі чутки про те, що її зять, екс-секретар Київської ради, одружився з її дочкою Катериною за розрахунком.

"Діти зустрічалися два роки. І коли Олесь познайомився з Катею, я була в опозиції. І я була в дуже важкому стані, тому що влада, яка була тоді, переслідувала мене і членів моєї сім'ї кримінально. І на мою сім'ю були відкриті кримінальні справи. Олесь тоді представляв владу. У них тоді з'явилося кохання, з'явилися дуже серйозні стосунки. Вони дуже вміло їх приховували. Тому це абсолютна дурість розмови про те, що він одружився з розрахунку", - підкреслила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Довгого вийшла з підпілля: взялася за дітей

Горіна також зізналася, що незважаючи на те, що вона зараз є молодою мамою, вона хоче мати онуків.

"Я абсолютно по іншому ставлюся зараз до маленьких дітей. От якби я могла ще, я б ще народила дитину. Якщо у мене з'являться онуки, я буду дуже рада. Якщо їх буде більше, я буду рада. П'ять онуків - я буду рада", - зазначила "регіоналка".

Зараз ви читаєте новину «Олесь Довгий дарує тещі на дні народження сумки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути