пʼятниця, 24 травня 2024 10:30

Олегу Скрипці - 60. Фото артиста в молодості й зараз
12

Олег Скрипка відзначає 60-річчя
Фото: Фото з соцмереж
Олег Скрипка відзначає 60-річчя
Олег Скрипка відзначає 60-річчя
Олег Скрипка відзначає 60-річчя
Олег Скрипка відзначає 60-річчя

Музикант, лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка відзначає 60-річчя. Народився у Таджицькій РСР в сім'ї українських переселенців. Мати Олега родом з маленького села на Курщині, а батько - з хутора на Полтавщині.

Gazeta.ua пропонує переглянути цікаві факти з особистого життя композитора та його фото в молодості й зараз.

Перша дружина Скрипки - француженка Марі Рібо. Вони прожили разом сім років. Пара познайомилась після приїзду артиста в Париж на початку 1990-го. За кордон він потрапив через культурний обмін між СРСР і європейськими країнами. У Франції Олег гастролював і записав свої перші диски.

Раніше виконавець казав, що саме у Франції він став українцем. Приїхавши туди російськомовним, аполітичним рокером, вже в середині 90-х говорив винятково українською.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як змінилися Потап і Настя Каменських за п'ять років шлюбу (ФОТО)

Після повернення до України Олег познайомився із Наталею Сидь, з якою одружився. У цьому шлюбі народилось четверо дітей: сини - Роман, Устим та доньки Олеся, Зоряна.

З початку повномасштабного вторгнення декілька разів потрапляв під критику українців. Скрипка заявляв, що в Україні триває важка війна, але вона не така тотальна, щоб мобілізувати 100% усіх чоловіків. Пізніше додав, що запитувати в нього про армію недоречно, адже він - баяніст.

Попри це гурт "Воплі Відоплясова" гастролює і допомагає збирати гроші на ЗСУ.

Ольга Сумська - одна з найпопулярніших українських акторок. Зніматися в кіно почала ще в студентські роки. Перша роль - "Вечори на хуторі поблизу Диканьки". Велику популярність Ользі принесла її роль Роксолани в однойменному серіалі. Gazeta.ua пропонує переглянути, якою народна артистка була в молодості.

Зараз ви читаєте новину «Олегу Скрипці - 60. Фото артиста в молодості й зараз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути