Ексклюзиви
середа, 14 серпня 2024 12:57

Олег Винник повертається на велику сцену після двох років мовчання
3

Олег Винник і Валерія Барон
Фото: instagram.com/valery_baron
Олег Винник і Валерія Барон
Олег Винник

Український співак Олег Винник, який з початку повномасштабного вторгнення виїхав до Німеччини, повертається на велику сцену.

Артист планує презентувати нову україномовну пісню "Мої люди". Про це заявила голова офіційного фан-клубу зірки - Валерія Барон - у коментарі "Фактам ICTV".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Їде дах. Загадкова Klavdia Petrivna випустила свій перший альбом

"Олег завжди зазначав, що не пише пісень за п'ять хвилин під замовлення. Вони з'являються, коли дає Господь. І для нього найважливіше зараз сказати про найбільш болюче: про людей. Тому це означає, що артист відновлюється після хвороби й повертається до активної творчої концертної діяльності. Для нас це подвійна радість", - сказала жінка.

Українська співачка Оля Полякова розповіла, як її підставив Винник. Артистка пригадала, що вони мали разом випустити трек "Длинноногое счастье". Кошти на ролик виділила велика компанія, взамін на рекламу від виконавців. За інформацією видання, мова йшла про €150 тис. На початку повномасштабного вторгнення Полякова не змогла випустити трек і кліп. Винник на той час уже виїхав з країни, а компанія, яка вклала гроші, попросила їх повернути.

Зараз ви читаєте новину «Олег Винник повертається на велику сцену після двох років мовчання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути