Ексклюзиви
четвер, 15 листопада 2012 11:37

Олег Скрипка мріяв стати астрономом

Олег Скрипка мріяв стати астрономом
Музикант закликає чітко сформулювати свою мрію Фото: donbass.ua

Олег Скрипка мріяв вивчати зірки небесні, натомість, сам став зіркою музичною. І нині залюбки роздає рецепти здійснення мрій іншим, повідомляє ТСН.

Музикант хотів бути астрономом, але до Московського фізмату відміннику Олегові Скрипці вступити не вдалося.

"У мене була основна мрія — бути вченим, який вивчає глибини космосу. А паралельно я хотів бути рок-н-рольщиком. На співбесіді звідти викинули. І я дуже радий. В мене була ліва мрія, не моя", - розповів Скрипка в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Не свідомо, каже Олег, він завжди хотів стати музикантом. Навіть навчаючись у Київському політесі, постійно шукав можливості грати і співати у рок-гуртах. Після інституту він створив свій, вже легендарний сьогодні гурт "Воплі Відоплясова".

"Це навіть не мрія, це було моє єство. Це була моя природна натуральна якість", - наголосив музикант.

Скрипка зізнається, що стати рокером у нього вийшло саме по собі. Зусиль для цього він не прикладав. Згодом, коли вже прийшло визнання, зрозумів, що це був його єдиний правильний шлях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я дуже щасливий батько" — у Олега Скрипки народилась донька

"В мріях треба почати з того, що дійсно захотіти це зробити. Собі сказати: "Я цього хочу". Можливості реально знаходяться, коли ти реально хочеш. І ти дієш. І треба будь-що діяти", - підкреслив він.

І ще одна порада від Скрипки — якщо не знаєш як діяти, чітко сформулюй свою мрію.

"Людина цілісна, коли вона знає, чого вона хоче. Ти сам себе організовуєш підсвідомо", - зауважив співак.

Останнім часом мрії Олега також професійні. Одна вже збулася цього року — Скрипка організував свій перший всесвітній тур.

"Ти просто береш папірець і пишеш "Тур ВВ", от я собі написав "Тур ВВ" і дати, знак питання. Вона здійснилася ще й як", - наголосив він.

Олег певний, що мрій, яких неможливо здійснити, не буває. Треба лише мріяти. І сам Скрипка вже точно знає, що налаштуватися потрібно не на результат, а на сам процес.

Зараз ви читаєте новину «Олег Скрипка мріяв стати астрономом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути