Ексклюзиви
середа, 17 грудня 2014 10:05

Олег Скрипка, Alloise та Лесь Подерев'янський виберуть Міс Harley-Davidson-2014

Автор: autocentre.ua
 

20 грудня в SENTRUM Music Palace відбудеться фінал конкурсу "Міс Harley-Davidson - 2014", організований офіційним дилером мотоциклів.

Вибирати переможницю будуть українські селебрітіз і відомі байкери на чолі з лідером рок-гурту "Воплі Відоплясова" Олегом Скрипкою. Гостей чекає феєричний концерт рок-групи Zdob Si Zdub та розіграш нової моделі Harley-Davidson лінійки 2015 року - Street 750!

Вона - зухвала, сексуальна, трохи брутальна. Вона - смілива й незалежна. Міс Harley не носить рюші і банти, вона воліє свободу, драйв, швидкість, її стиль життя повністю передає філософію великого мотоцикла Harley-Davidson.

Саме такі дівчата беруть участь у найсміливішому конкурсі краси - "Міс Harley-Davidson". Відбір конкурсанток проводився оргкомітетом конкурсу протягом 2014 року, а хвилюючі фото дванадцяти фіналісток вже були опубліковані в останніх номерах легендарного чоловічого глянцю.

Вибирати Міс-2014 буде компетентне журі у складі професіоналів шоу-бізнесу та українських байкерів. Учасниць оцінять: президент мотофестивалю "Тарасова гора" Ашот Арушанов, головний редактор Playboy Влад Іваненко, краща українська артистка за версією MTV EMA 2012 - співачка Alloise, генеральний директор Harley-Davidson®Kyiv Сергій Данилюк, художник і письменник Лесь Подерев'янський та інші. Голова журі - музикант і лідер групи "Воплі Відоплясова" - Олег Скрипка.

Цього року фінал конкурсу проходитиме в дусі Urban Style. Дюжина яскравих, харизматичних і розкутих претенденток на заповітне звання Міс Harley покажуть різноманітність емоцій, які переживає дівчина в сучасному мегаполісі. До слова, дівчата вже стали моделями для Календаря на 2015 рік Playboy - Harley-Davidson - Nemiroff, який буде доступний в січневому номері чоловічого журналу. Знімки були зроблені відомим фотографом Тарасом Лайко.

Фіналісткам належить продемонструвати не тільки свої спокусливі форми і чарівність, а й артистичні здібності. Кожній учасниці потрібно буде довести глядачам, що вона відповідає образу ідеальної подруги байкера в стилі свободи Harley і зможе стати його гідною супутницею в дорозі.

Переможниця конкурсу стане обличчям Harley-Davidson® Kyiv в 2015 році і відправиться на Harley-фест в Європу, її фото прикрасять обкладинку Playboy.

Серед гостей заходу розіграють новенький мотоцикл Harley-Davidson лінійки 2015 року - Street 750!

Конкурс проведе відомий рок-музикант і фронтмен групи O'Torvald - Женя Галич.

Завершальним акордом вечірки стане концерт молдавських етно-рокерів - гурту Zdob Si Zdub! Частина коштів, виручених від продажу квитків, буде спрямована на благодійні цілі.

Зараз ви читаєте новину «Олег Скрипка, Alloise та Лесь Подерев'янський виберуть Міс Harley-Davidson-2014». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути