понеділок, 26 березня 2018 14:44

Одеська Барбі топлес похизувалась тілом у власному будуарі
34

Фото: Соцальні мережі

Одеська Барбі Валерія Лук'янова знялася топлес в своїй спальні. Фотографією поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі.

Зірка у всій красі продемонструвала сексуальне тіло і показала фото в білизні.

Раніше поділилася думками про своїх фанатів, які часом її лякають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одеська Барбі топлес позувала на пляжі

"Часто буває, що ми стаємо фанатами красивого хлопця або дівчини. Або до вас прив'язується якийсь фанат і ніяк не може відлипнути! Знаєте, я сама багато разів стикалася з подібним, навіть приходили додому, і стукали в двері. І йшли, лише , коли я загрожувала викликати міліцію! Найжахливіше було як один чоловік приїхав до мене з іншої частини країни вимагав щоб я його пустила в гості. Залишав під моїми дверима різні подарунки, звичайно я їх не брала, адже раптом там бомба ", - пише Лук'янова .

Також дівчина розповіла, що один її знайомий вимагав, щоб вона звела тату.

"Я обожнюю своє тату! І ні краплі ні разу не пошкодувала, що зробила його. Це така дурість просити щось міняти в своєму тілі. Тату-це було одне з моїх самих усвідомлених і зважених рішень моєму житті. Я довго думала над цим, потім створювала ескіз, тобто я все робила сама, з любов'ю і радістю ... і щоб потім видалити з чиєї примхи? ...", - пише красуня.

Зараз ви читаєте новину «Одеська Барбі топлес похизувалась тілом у власному будуарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути