Ексклюзиви
четвер, 25 квітня 2019 12:26

Новий альбом Барських побив рекорд "Туманів" і став платиновим

Новий альбом Барських побив рекорд "Туманів" і став платиновим
Макс Барських за півтора місяці отримав два платинових диска. Фото: прес-служба

Співак Макс Барських за півтора місяці отримав два платинових диски: один - за альбом "7", другий - за лідсингл BEREGA.

8 лютого через два роки після виходу альбому "Туманы" Барських кардинально змінив вектор свого музичного звучання і випустив п'ятий повноформатний лонгплей. 7 треків внесли в українську денс-музику моду на 1980-ті, три з яких (BEREGA, "Вспоминать" і "Неземная") встановили експансію на весь медіаринок СНД і стали абсолютними фаворитами серед радіослухачів і користувачів iTunes 7 країн: України, Білорусі, Росії, Молдови, Латвії, Казахстану і Азербайджану.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Каменських випустила другий україномовний кліп

Згідно зі статистикою медіапорталу TopHit лідсингл BEREGA за 22 тижні пролунав понад 715 623 разів на 265 радіостанціях, які ведуть мовлення в 1108 містах більш ніж 15 країн світу. Найвища позиція в Top Radio Hits - 3. Однойменний кліп набрав 25 мільйонів переглядів, продовжуючи рости в своїх показниках.

Концертна версія треку "Неземная" в YouTube набрала 2,5 мільйона переглядів, закріпившись в радіоефірі, не чекаючи офіційної прем'єри треку, а Lyric Video "Вспоминать" досягла позначки в 11 мільйонів.

Український режисер Алан Бадоєв представив першу відеороботу своєї команди для китайського медіаринку. Прем'єра 3-D опери "Любовь уставших лебедей" відбулася одночасно на двох мовах - російською та китайською.

Зараз ви читаєте новину «Новий альбом Барських побив рекорд "Туманів" і став платиновим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути