вівторок, 18 вересня 2012 12:52

"Деяким людям складно бачити в оголеному тілі прояв духовності" - Даша Астаф'єва

"Деяким людям складно бачити в оголеному тілі прояв духовності" - Даша Астаф'єва
Співачці набридло привертати увагу лише оголеним тілом Фото: ivona.bigmir.net

Схоже, що Даша Астаф'єва, солістка групи NikitА, втомилася від млосних поглядів чоловіків, які бачать не душу, а тіло дівчини.

Даша Астаф'єва - кохана дівчина Г'ю Гефнера - постриглася налисо з благородною метою: їй набридло привертати увагу лише оголеним тілом.

Колеги Даші з NikitА - Нана і Юля - стригли її просто під час зйомок нового кліпу AVOCADO.

Після попередніх переглядів робочого матеріалу, редактори музичних каналів України та Росії однозначно заявили: "Це відео виключно для нічного ефіру". У зв'язку з цим було зроблено декілька варіантів монтажу, велика частина відвертих образів і сцен була вирізана. Саме тому прем'єра кліпу затрималася на місяць.

Сама Астаф'єва зізнається: "Мені набридло, що всі відео нашої групи показують лише в нічний час. І я розумію, що деяким людям складно бачити в оголеному тілі прояв духовності. Я готова зробити все для того, щоб люди могли за зовнішнім бачити внутрішню красу" .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Даші Астаф'євій на день народження подарували телескоп

Крім того, Даша проти політизації жіночого тіла. Існує низка рухів, учасники яких своїми жіночими формами привертають увагу до політичних і соціальних проблем. Як вважає Астаф'єва, тіло повинно радувати око і служити мистецтву.

Зараз ви читаєте новину «"Деяким людям складно бачити в оголеному тілі прояв духовності" - Даша Астаф'єва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути