середа, 19 грудня 2012 14:26

"Не знаю, що виросте з цих дітей. Мабуть літатимуть в космос на таксі" - скрипаль Попадюк

Автор: Андрій Шматов
 

Український скрипаль Василь Попадюк, який 15 років живе у Канаді, одружився з донькою українського політика Степана Хмари Соломією і виховує трьох доньок.

"Ми з Соломією в Канаді познайомилися. Степан Ількович мій тесть. Дружина поїхала в Канаду дуже давно по обміну студентів. Там вийшла там заміж за діаспорянина. Я вже її другий чоловік. У мене троє донечок. Катрусі 2 з половиною рочки, Софійці сім і Моряні 17. Моряна — це ім'я під "культ Ра". Не я придумав, бо я Моряні вітчим".

Василь зізнається, що нинішні малята дивують тверезим поглядом на життя.

"Оці діти малі — дійсно якісь інакші. Абсолютно. Наймолодша Катруся e півтора роки вмикала відео на комп'ютері. Сама себе знімала. І зберігала його. Наприклад, я пробую з нею бавитись. Я голову з-за дверей то вистромлю, то заховаю. Нас у дитинстві таке смішило. Вона на мене просто дивиться, і потім каже: "Не роби це". Навіть між середньою і молодшою велика різниця. В машині вони їдуть. Софійка штурхає Катрусю малу. Та каже: "Не штурхай мене". Софійка: "Це не я, це Йоші". Йоші — це іграшка така. Мала на неї так скептично дивиться: "А-а.." Їсти вона любить з телефоном. В телефон фона говорить всьо повністю та'як я. "Хело, Хав ар ю, Гуд .Бай". Не знаю, що виросте з цих дітей. Мабуть, літатимуть у космос на таксі. Оце щойно дружина прислала мені есемеску: "Моряна вперше пішла на побачення з чорним, а Софійка хоче черепашку". По мені лазять всі по голові. Я не строгий тато".

За словами скрипаля, він навіть боїться думати про заміжжя доньок.

"Рано чи пізно доведеться. Навіть не знаю, як це буде. Навіть не хочу уявляти. Наші діти інакші. Вони толерують чорних. Бачу, що в школі їм мозги миють дуже класно. Не дай Боже скажи при моїх дітях щось про чорного чи про зеленого, вони відразу: "Як ти так можеш?" Там повністю діти космополітичні. Моя донька старша по телефону говорить з подружками тільки по-французьки. Я нічого не розумію. Вони калякають там повністю по-свому. Я ніколи не стану стопроцентно там своїм, бо я тут народився. А вони там роджені. Зі мною українською спілкуються. А потім ідуть до однолітків — і там вони вже канадці.

Родина Василя Попадюка живе в Канаді у приватному будинку.

"Я ніколи в хаті не жив, то мені це проблема. Бо заставляє жінка траву косити. Ну, не тільки жінка. Там попробуй не покоси, то заплатиш штраф. Я позичив у сусідки електричну косилку — вона в мене згоріла зразу. Прийшлось купувати і собі, і їй. Соломія коли бачить, що я за дрель берусь, то береться за голову".

 

Зараз ви читаєте новину «"Не знаю, що виросте з цих дітей. Мабуть літатимуть в космос на таксі" - скрипаль Попадюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути