субота, 26 серпня 2017 02:24

Назвали ім'я актора, який має найбільші гонорари

Назвали ім'я актора, який має найбільші гонорари
Forbes назвав найвикосокооплачуванішого актора 2017 року. Фото: famousbirthdays.com

Forbes назвав найвикосокооплачуванішого актора 2017 року. Це Марк Уолберг, який знявся у фільмах "Здрастуй, тату, Новий рік! 2" і "Трансформери: Останній лицар".

За цей рік актор заробив $68 млн, повідомляє 24tv.ua.

Друге місце в рейтингу Forbes посідає Уолберг Дуейн Джонсон на прізвисько "Скеля". За підрахунками, він збагатився на $65 млн. Актор заробив гроші на перезапусках "Рятувальників Малібу", "Джуманджі" та серіалі "Футболісти".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Forbes назвав найбагатшого письменника світу

На третьому місці Він Дізель, який отримав за зйомки у "Форсажі-8", третьому фільмі "Три ікси", а також озвучення персонажа Грута у сіквелі "Вартові Галактики" $54,5 млн.

Цей рік також був успішним для голівудських акторів Адама Сендлера (50,5 млн), Джекі Чана (49 млн), Роберта Дауні-молодшого (48 млн), Тома Круза (43 млн) і боллівудських акторів — Шахруках Кхана (38 млн), Салмана Кхана (37 млн) і Акшая Кумара (35,5 млн).

Американка Серена Вільямс другий рік поспіль визнана найбагатшою спортсменкою світу. Про це повідомляють на сайті видання Forbes, який склав рейтинг. За 2017 рік 35-річна спортсменка заробила $27 млн.

Зараз ви читаєте новину «Назвали ім'я актора, який має найбільші гонорари». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути