понеділок, 21 травня 2012 15:52

Наталя Могилевська повернулась до свого колишнього коханця

Серце Наталі Могилевської знову зайняте. Співачка зізналась, що нещодавно її особисте життя налагодилось, біля неї коханий чоловік і звуть його Єгор Долінін і крім нього їй не потрібен жоден інший, повідомляє ТСН.

Навіть свого музичного продюсера Олега Вороновича, якого називають її коханцем, Наталка просить наголошувати, що вони лише друзі, а живе вона з Долініним.

"Останні п'ять років я перебуваю з людиною, у якої троє дітей, велике підприємство, і ми не афішуємо наші стосунки", - розповіла Могилевська в ефірі програми "ТСН.Особливе".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шоу-бізнес зламав моє життя" — Могилевська

Між тим, нещодавно Наталка зізнавалась, що Долінін змінив її життя. Однак бути разом з ним їй було надто нудно, хоча вона і шкодувала, що стосунки з Єгором так і не переросли у щось серйозне.

"Єгор найдостойніший з чоловіків. Я б дуже хотіла бути йому гарною дружиною. Але в мене не вийшло. Я так і не змогла відповісти собі на питання чому... Напевно найдостойніший чоловік у моєму житті. Прекрасний батько, дуже відповідальний і серйозний керівник. Гарний чоловік. Коханий чоловік. Чому не співпало внутрішнє моє відчуття готовності прийти в 7 вечора додому і бути справжньою подругою, справжньою дружиною...", - наголосила співачка.

Зараз ви читаєте новину «Наталя Могилевська повернулась до свого колишнього коханця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути