Ексклюзиви
понеділок, 25 жовтня 2010 09:13

Наталі Портман посварилася з батьком через лесбійський секс

Наталі Портман посварилася з батьком через лесбійський секс

Роль балерини Ніни, зіграна Наталі Портман в новій картині американського режисера Даррена Аронофського "Чорний лебідь" посварила актрису з її батьком, повідомляє Daily Mail. Доктор Авнер Гершлаг, фахівець з лікування безпліддя і репродуктивної ендокринології, був украй засмучений участю дочки в еротичному триллері.

Сцена, в якій героїні Наталі Портман та Міли Куніс зображають лесбійський секс, привернула увагу ЗМІ задовго до того, як фільм був показаний на фестивалях у Венеції та Торонто.

Роздратована "хворим ажіотажем", Наталі заявила, що не вважає "ту саму" сцену з Мілою Куніс лесбійською, проте, судячи з усього, актрисі не повірив навіть її батько. На думку друзів сім'ї, доктор Гершлаг все ще вважає свою 29-річну дочку дитиною. Наталі ж, хоч і звикла прислухатися до думки батька, цього разу пожертвувала хорошими стосунками з ним заради цікавої ролі.

Відзначимо, що у вересні, на фестивалі в Торонто, фільм отримав досить високу оцінку глядачів і критиків. Її 27-річна партнерка Міла Куніс на 67-му Венеціанському фестивалі була визнана кращою молодою актрисою і удостоєна спеціального призу імені Марчелло Мастрояні.

Фестивальний круїз "Чорного лебедя" завершився 22 жовтня - в Лондоні. 1 грудня картина вийде в масовий прокат, спочатку в США, потім в Сінгапурі, Австралії та Європі. У Ізраїлі прем'єрні покази очікуються навесні наступного року.

NEWSru.co.il

Зараз ви читаєте новину «Наталі Портман посварилася з батьком через лесбійський секс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути