четвер, 03 вересня 2020 08:27

"Це було одне з найважчих випробовувань" - Двейн Джонсон розповів, як поборов коронавірус

"Це було одне з найважчих випробовувань" - Двейн Джонсон розповів, як поборов коронавірус
Американський актор, продюсер і рестлер Двейн Джонсон розповів, що разом із сім'єю переміг Covid-19. Фото: instagram.com/therock

Американський актор, продюсер і рестлер Двейн "Скеля" Джонсон, якого вже другий рік поспіль визнають найбільш високооплачуваним актором року, розповів, що разом із сім'єю переміг Covid-19.

Разом із дружиною Лорен Гашан та двома доньками 2 і 4 років, отримали позитивний результат тесту на коронавірус близько 3-х тижнів тому. Про це він повідомив в Instagram.

За словами актора, у дітей перебіг захворювання був легким, тоді як йому із Лорен у боротьбі з недугою виявилося непросто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крутий і ще крутіший: фото Дуейна "Скелі" Джонсона із людиною-велетнем стало мемом

"Я можу сказати вам, що це було одне з найважчих випробувань, яке нам доводилося переживати в сім'ї. Я щасливий розповісти, що із нашою сім'єю все гаразд. Ми вже на іншому боці і більше не заразні", - розповів Двейн.

Актор вважає, що міг заразитися від близьких друзів, а тому закликає інших бути обережними під час зустрічей із рідними. Порадив носити маски та здавати тест на Covid-19, перш ніж контактувати з іншими.

Журнал Forbes назвав найвисокооплачуваніших акторів року. Рейтинг опублікували 11 серпня на сайті журналу. Представники Forbes рахували зароблені гроші акторів з 1 червня 2019 року по 1 червня 2020 року. Лідером рейтингу знову став американський актор Двейн Джонсон. Цьогоріч він заробив $87,5 млн, що менше на $1,9 млн, ніж у минулому році. Лише за зйомки у серіалі "Червоне сповіщення" (Red Notice, 2020), який восени вийде на стрімінговому сервісі Netflix, Джонсон отримав $23,5 млн.

Зараз ви читаєте новину «"Це було одне з найважчих випробовувань" - Двейн Джонсон розповів, як поборов коронавірус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути