четвер, 08 липня 2010 16:42

Набоков плакав би над книжкою Розинської

Набоков плакав би над книжкою Розинської

7 липня телеведуча Наталія Розинська у столичному музей західного мистецтва ім. Ханенків презентувала свою нову книгу - "В обіймах Гангу, або влада неминучого".

"У моїй книзі йдеться про кохання. За сюжетом двоє закоханих не можуть бути разом. Після смерті хлопця, якого спалили на березі ріки Ганг, вона кидається у цю ріку. Вона певна, що лише на тому світі зможе зустрітися з коханим", - розповіла кореспонденту Gazeta.ua Наталія Розинська.

"Мені дуже подобається Паоло Коельйо. Простою мовою він пише книги з глибоким змістом. Думаю, наші книги чимось схожі", - додала вона.

"Беру на себе сміливість переплюнути Набокова. Якби він її прочитав, то плакав би над кожною сторінкою", - заявила Розинська.

Книжка вийшла у видавництві "Фоліо" тритисячним накладом.

"З Наталею ми зустрілися на презентації книги Андрія Цаплієнка. Вона розповіла про свої задуми. Ми подумали і вирішили, що її книги матимуть успіх. Також ми перевидали дві попередні книги Наталії - "Куба – forever!" та "В Сайгоні дощ". Сподіваємося, на цьому наша співпраця не завершиться", - зауважив гендиректор видавництва "Фоліо" Олександр Красовицький.

"Зараз дописую книжку "Ніч у Парижі, або вона любила Ремарка". Це буде історія про кохання між 14-річною дівчинкою та набагато старшим чоловіком. Маю ще 15 ідей для майбутніх книжок", - поділилася планами Розинська.

Зараз ви читаєте новину «Набоков плакав би над книжкою Розинської». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути