понеділок, 28 липня 2014 15:37

На Пугачову впав відомий співак
2

Фото: Соціальні мережі

Російський виконавець, в минулому - учасник музичного колективу "Чай вдвоем" Стас Костюшкін оконфузився під час пісенного фестивалю "Нова хвиля", який пройшов в латвійській Юрмалі. Виконуючи свій черговий хіт, Костюшкін захотів зробити приємне примадонні російської естради Аллі Борисівні Пугачовій і пристрасно заспівати їй на колінах, і Стас виліз ногами на стіл журі. Однак, столик не витримав вагу співака.

На щастя, ніяких серйозних каліцтв Пугачова не отримала. Проте публіка заціпеніла, коли співак з гуркотом упав на Примадонну. Не розгубився тільки засновник конкурсу Ігор Крутой: він одразу кинувся їй на допомогу.

Стас спочатку доспівав свою пісню, після чого прямо на сцені опустився на коліна і попросив вибачення у Алли Борисівни.

"Вибачте, Алло Борисівно! Я так хотів з вами потанцювати!" - Сказав він. Пізніше додав знімок, де він стоїть на колінах, просячи вибачення, і підписав "Вибачте, Алла Борисівна!! Ну не думав, що столик такий хисткий буде!!"

Примадонна вже зізналася журналістам, що зла на Костюшкина не тримає зовсім, а її чоловік шоумен і гуморист Максим Галкін навіть забрав шматок столу на пам'ять, і з задоволенням демонстрував його публіці.

Цього року на щорічний фестиваль не змогли потрапити співачка Валерія (незмінний суддя конкурсу), Олег Газманов і Йосип Кобзон. МЗС Латвії прийняв рішення заборонити їм в'їзд в країну з політичної причини - дуже вже завзято вони виступали за окупацію Криму і взагалі негарно відгукувалися про Україну та інші країни.

Зараз ви читаєте новину «На Пугачову впав відомий співак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути