Ексклюзиви
четвер, 19 січня 2012 18:14

На безлюдному острові співака Кирила Туриченка укусив скорпіон

На безлюдному острові співака Кирила Туриченка укусив скорпіон

Співак Кирило Туриченко в реаліті-шоу "Останній герой" 40 днів жив на безлюдному острові. Навчився їсти ящірок, мух і комарів.

"Перш ніж потрапити на тихоокеанський острів Гібраліон, неподалік Панами, здав купу аналізів і фізичних нормативів. Займався боксом, бігав, катався на велосипеді. Острів невеликий. Зайти вглиб неможливо через хащі. Без упину лили холодні дощі. Всі мали нежить, кашляли, вуха позакладало. Навіть у погожі дні вологість підвищена. Ти цілодобово мокрий, руки стають змор-
щені – як після кількагодинної ванни. Із собою дозволили брати 10 предметів. Дві пари взуття, відкрите й закрите, дві футболки, штани, шкарпетки, спортивну куртку чи вітрівку. Дівчата брали іграшки, подушки. Я взяв іконку", - розповів Туриченко.

Під час зйомок співака укусив скорпіон.

"Знайшли дерево, поскладали на нього пальмове листя і лягли спати на кривих колодах. Коли листя засихало, в ньому заводилися скорпіони, краби і блохи. Мене за руку вкусив маленький скорпіон. Укус не смертельний, але рука затерпла. У теплі дні першими ворогами були чітри й блохи. Чітри – це комахи, значно менші за муху, як головка сірника. Але кусаються дуже боляче. Їх не бачиш – чуєш уже, як укусить. На тому місці залишається чорна цятка. Під час дощу й вітру чітри не літають", - зауважив Кирило Туриченко.

 

Прочитати про пригоди співака детальніше можна у журналі "Країна" № 2 (105) за 19 січня 2012 року.

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.
Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

Зараз ви читаєте новину «На безлюдному острові співака Кирила Туриченка укусив скорпіон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути