вівторок, 01 грудня 2020 12:32

Мухарський похизувався молодою дружиною та будинком під Києвом

Шоумен 52-річний Антін Мухарський цьогоріч офіційно одружився з Єлизаветою Бєльською, яка молодша за нього майже на 20 років. Подружжя живе в будинку під Києвом. Пара переобладнала дачу батьків Мухарського на свій лад.

Про це вони розповіли в інтерв'ю "Зірковому шляху".

Вони познайомились, коли тривав скандальний шлюборозлучний процес зі Сніжаною Єгоровою. Шоумен розповідає, що кохання витягло його з депресії.

Пара називає один одного на "ви". Перед офіційним укладенням шлюбу закохані повінчалися. Мухарський згадує, як зробив пропозицію своїй дружині.

Автор: Зірковий шлях
  Антін із Єлизаветою
Антін із Єлизаветою

"Перед тим ми зайшли в магазин ювелірних прикрас, і я сказав: "Лізо, я робитиму вам пропозицію, так ви, будь ласка, оберіть собі ту обручку, яка вам найбільше подобається". І в красивому ресторані, нашому улюбленому, я зробив Лізі пропозицію руки і серця", - розповідає Антін.

Дружина Мухарського захоплюється образами американських домогосподарок 1950-х. Вона узяла на себе практично весь побут.

Автор: Зірковий шлях
  Будинок подружжя
Будинок подружжя
Автор: Зірковий шлях
  Будинок подружжя
Будинок подружжя

Подружжя не планує заводити дітей.

"Мені не потрібні діти для щастя. І ми такі мандрівні українські митці, яким хочеться бути разом, влаштовувати якісь романтичні подорожі, пригоди, гастролі закордонні, справді присвячувати весь час один одному", - каже Єлизавета.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 51-річна топмодель у мереживній спідній білизні спричинила ажіотаж

Мухарський одружився втретє. Зі своїми двома доньками від першого шлюбу він спілкується. Своїх дітей від Сніжани Єгорової уже 2 роки не бачить.

Українська телеведуча Сніжана Єгорова назвала cелюками і рагулями людей, які готові віддати життя за свою країну. Військових вона порівняла з наркоманами, "які за дозу готові продати життя".

Зараз ви читаєте новину «Мухарський похизувався молодою дружиною та будинком під Києвом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути