четвер, 16 серпня 2012 17:26

"Моя дитина не буде кинутою" - Анфіса Чехова

"Моя дитина не буде кинутою" - Анфіса Чехова
Телеведучій виховувати дитину допомагає чоловік Фото: gaganews.com.ua

Для Анфіси Чехової народження дитини входило в її плани, от тільки вагітність вийшла несподіваною, і малюк народився під "складним знаком".

"Як захотіли завести малюка, так і завели, - поділилася Чехова в інтерв'ю. - Це була не випадковість. Але спеціально я не готувалася до зачаття. В результаті у мене дитина Близнюк за гороскопом. А для мене чоловік-близнюк - найскладніший знак. Раніше, якщо я приходила на побачення і чоловік виявлявся з Близнюків, могла встати і піти. І ось вам! Син виявився близнюком!"

Незважаючи на такі астрологічні складності, мама і дитина чудово ладнають, тим більше до виховання хлопчика активно підключається і його тато, актор Гурам Баблішвілі. "Він з нами і ще як допомагає! - похвалила супутника Чехова. - Все робить. І попку миє дитині, і качає, і возиться, і грає. Хіба що не годує..."

Питаннями годування, звичайно, займається сама Анфіса. Дитина на грудному вигодовуванні, тому зараз телеведуча намагається надовго не відлучатися від дитини. Минулого тижня вона почала зніматися для програми на каналі "ТВ3", але вихід з декрету - для Чехової не привід залишити сина на бабусь і няньок. Зараз Анфіса намагається працювати в Москві, ближче до дому, щоб мати можливість присвячувати більше часу синові.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Анфіса Чехова показала, якою вона була в дитинстві

"Моя дитина не буде кинутою, - впевнена молода мама. - Відсутність любові - найбільша проблема для дітей. Буду брати сина на зйомки. Або зціджувати грудне молоко. Важливо, щоб дитина була здоровою. Щоб більше часу проводила з мамою і з татом. Цим ми і займаємося. У нас повноцінна сім'я. Ми щасливі".

Зараз ви читаєте новину «"Моя дитина не буде кинутою" - Анфіса Чехова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути