четвер, 29 січня 2009 15:47

Молода мама Тіна Кароль на дні народження показала ніжки (ФОТО)

 
25 січня Тіна Кароль відзначила свій 24-й день народження.

Ну а святкувати день народження Тіна почала ще в ніч з 24-го на 25 січня. Адже за розповідями її мами, на світ Тіна з"явилася удосвіта. Тому саме вночі чоловік співачки - Євгеній Огір - влаштував дружині піротехнічне шоу.

- Тіна дуже любить феєрверки, - пояснив "БЛИКу" піар-менеджер співачки Павло. - Тому Женя замовив для неї салюти у вигляді сердечок, які вони і випускали вночі.

У цій ситуації залишається поспівчувати маленькому синові співачки - Веніаміну. Але Павло запевнив, що вікна в будинку добре звукоізольовані, і сну Вені нічого не заважало.

Потім вдень зірка святкувала у сімейному колі з батьками. А вже увечері в LEO Club була організована справжня дівчача вечірка! До речі, це той же ресторан, в якому свого часу Тіна і Женя відзначали весілля.

Дресс-код був гангстерським. Іменинниця строго його дотрималася - на Тіні були одягнені шорти, корсет, капелюх і високі ботфорти.

І яка дівчача вечірка без стриптизу! На день народження Тіни запросили стриптизера! Для неї це стало повною несподіванкою. Вона так засоромилася, що весь еротичний танець просиділа із закритими очима!

З подарунків найбільш запам"ятався від чоловіка. Він подарував те, про що вона давно мріяла: професійний вокальний прилад для мікрофону, який Євгеній робив на замовлення у Великій Британії. На жаль, в Україні таких приладів не знайдеш.

Опівночі галаслива вечірка і не планувала добігати кінця, але іменинниця раптово залишила її сама. Напевно, скучила за маленьким синочком.

Зараз ви читаєте новину «Молода мама Тіна Кароль на дні народження показала ніжки (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути