пʼятниця, 22 січня 2021 15:19

"Мої вірші, Твої ноти". Пивоваров випустив свою першу мобільну гру

"Мої вірші, Твої ноти". Пивоваров випустив свою першу мобільну гру
Пивоваров зазначив, що протягом багатьох років створення власного мультфільму було в списку бажань. Фото: надане піар-агентом артиста

Артист Артем Пивоваров презентував дебютну мобільну гру "Мої вірші, Твої ноти". Ця гра присвячена однойменному мультфільму саундпродюсера.

Пивоваров зазначив, що протягом декількох років створення власного мультфільму було в списку бажань.

"Це вдалося здійснити, нехай і не в повному, а в короткометражному обсязі в супроводі композиції "Мої вірші, Твої ноти". Мені захотілося продовжити цю історію і занурити наших слухачів в дитинство. Тому ми створили гру для того, щоб слухачі могли за бажанням перенестися в епоху 8-бітових ігор, які виходили на Dandy і Sega, і отримати приємний флешбек. Тільки тепер в мобільному додатку", - сказав саундпродюсер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україну об'єднає віртуальний "Ланцюг Соборності": Джамала вже приєдналася

Гравці будуть допомагати колібрі, яка є одним з героїв мультфільму, пролетіти якнайдалі і не потрапити до лап бджіл. Час від часу на екрані буде з'являтися Пивоваров і додавати бонуси.

Артем Пивоваров виступив автором і саундпродюсером треку "Скажи." для учасниці популярного телепроекту Вероніки Коваленко. "Скажи." - другий сольний сингл Вероніки Коваленко, учасниці телешоу "Голос.Дiті". В Youtube її авторський кавер на хіт "Тане лід" взяв позначку в 13 мільйонів переглядів.

Зараз ви читаєте новину «"Мої вірші, Твої ноти". Пивоваров випустив свою першу мобільну гру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути