четвер, 09 серпня 2018 14:04

Модельні доньки зірки "Мулен Руж" знялись у рекламі модного бренду
7

Доньки Евана МакГрегора в рекламі
Доньки Евана МакГрегора в рекламі
Доньки Евана МакГрегора в рекламі
Доньки Евана МакГрегора в рекламі
Доньки Евана МакГрегора в рекламі

Десятиліття своєї знаменитої сумки Peekaboo італійський бренд святкує серією рекламних роликів #MeAndMyPeekaboo. Прем'єра чергового відео, головними героїнями якого стали 22-річна Клара і 16-річна Естер Макгрегор, дочки знаменитого актора Евана Макгрегора, відбулася на сторінці в Instagram.

Другий розділ ювілейної кампанії явно звертається до більш молодої аудиторії бренду. Саундтреком до ролика послужила пісня Каньє Веста, а юні сестри втілюють собою свободу і безтурботність. У відео відображений один неспішний день з життя дочок голлівудської зірки: Клара і Естер дуріють в своїй кімнаті, насолоджуються видом з балкона вілли, а потім відправляються на прогулянку до океану і гуляють піщаним пляжем.

Клара зазвичай знаходиться по інший бік камери - дівчина вивчала фотомистецтво в Нью-Йорку і працює фотографом. Втім, побувати в ролі моделі їй теж уже вдалося: в квітні 2018 року Клара позувала для Playboy, а також брала участь в показі Dolce & Gabbana. Естер поки не має великого досвіду і більше присвячує себе музиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Селена Гомес створила нову лінію елегантних сумок

У відео сестер одягли в схожі вбрання: Клара і Естер позують перед камерою в сорочках вільного крою і плісированих спідницях міді. У кожної з сестер є і сумка Peekaboo зі змінними ременями, які в 2015 році італійський бренд звів в ранг нових аксесуарів.

Нещодавно американський бренд Calvin Klein випустив продовження #MyCalvins з сестрами Кардаш'ян-Дженнер, а тепер чергова новинка прийшла і від Fendi.

Співачка Селена Гомес стала обличчям нової кампанії Coach.

Для американської марки Селена створила другу капсульну колекцію. Співпраця бренду зі знаменитістю триває не перший рік і для Гомес не обмежується роллю амбасадора. Селена була співавтором дизайну сумок, а тепер попрацювала над колекцією аксесуарів та одягу.

Зараз ви читаєте новину «Модельні доньки зірки "Мулен Руж" знялись у рекламі модного бренду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути