Ексклюзиви
понеділок, 06 лютого 2012 12:12

Міс Піггі стане ведучою церемонії вручення BAFTA

Міс Піггі стане ведучою церемонії вручення BAFTA

Персонаж "Маппет-шоу" - свинка Міс Піггі - стане однією з ведучих урочистої церемонії вручення премій Британської кіноакадемії, повідомляє Agence France-Presse в понеділок, 6 лютого, з посиланням на оргкомітет BAFTA. Міс Піггі, розповіли організатори церемонії, спілкуватиметься з гостями церемонії на "червоній доріжці".

Свинка, як повідомляється, має намір продемонструвати навички флірту і поставити гострі питання номінантам на премію BAFTA за кращу чоловічу роль, в числі яких Бред Пітт, Джордж Клуні, Гері Олдман, Жан Дюжарден і Майкл Фассбендер. "Можливість поговорити з єдиною і неповторною moi, Міс Піггі, - вершина їхньої кар'єри", цитують організатори церемонії слова ведучої.

Церемонія вручення премій BAFTA пройде в Лондоні в неділю, 12 лютого. Фаворитами вважаються стрічка Мішеля Хазанавічуса "Артист" ("The Artist"), котра представлена в 12 номінаціях, і фільм Томаса Альфредсона "Шпигун, вийди геть!" (Оригінальна назва - "Tinker Tailor Soldier Spy"), який претендує на 11 нагород.

"Маппет-шоу" - створена в 1976-1981 роках американським лялькарем Джимом Хенсоном телевізійна програма, яка нараховує 120 епізодів. Крім того, знято кілька повнометражних фільмів з участю персонажів шоу, останній з яких - "Маппет" - вийшов на екрани в кінці 2011 року.

Зараз ви читаєте новину «Міс Піггі стане ведучою церемонії вручення BAFTA». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути