Ексклюзиви
вівторок, 31 жовтня 2023 09:07

Мішина в дуже відвертому образі заговорила про стосунки
3

Ксенія Мішина влаштувала еротичну фотосесію
Фото: Скріншот
Ксенія Мішина влаштувала еротичну фотосесію
Ксенія Мішина влаштувала еротичну фотосесію

Українська акторка Ксенія Мішина знялась у сексуальній фотосесії.

У своєму Instagram вона опублікувала відео, на якому позувала в обтислій сукні чорного кольору з глибокими вирізами на талії, грудях і стегнах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показували тату на оголеному тілі та знімались в мереживі. Що публікували українки цього "хтивогопонеділка"

"Мені тут іноді пишуть: "Якщо ти така красива та успішна, то чому одна?" Вважаю, що це одна з найдурніших ілюзій, нав'язаних суспільству. Вже достатньо примітивно вважати, що жінка прагне краси та особистої вишуканості для того, щоб її вибрали. І іноді в голові не вкладається, що щодня проживаючи насичено і усвідомлено життя, заробляючи гроші, збагачуючи та розвиваючи себе, я повинна перекладати на когось відповідальність за свій сімейний стан", - написала Ксенія.

Додала, що жінка - самостійна одиниця.

"Вона сама вибирає з ким і коли будувати стосунки. Які? Вона також визначає. Це може бути просто секс, це може бути глибше. І подібні умови самовизначення не роблять її неповноцінною, самотньою чи нещасною. А якщо ви чогось не бачите, це не означає, що цього нема", - підсумувала акторка.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Kseniia Mishyna 🇺🇦 (@misha.k.ua)

Раніше Мішина неочікувано опублікувала фото з лікарні. Повідомила, що їй зробили першу в житті операцію. Спочатку вона показала, як їй ставили крапельницю, а потім вийшла на зв'язок після того, як почала відходити від наркозу.

Зараз ви читаєте новину «Мішина в дуже відвертому образі заговорила про стосунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути