Ексклюзиви
четвер, 20 травня 2021 12:10

Міла Куніс і Ештон Кутчер показали свій "сарай" - знімки вражають
12

Зіркове подружжя 37-річна Міла Куніс і 43-річний Ештон Кутчер показали свій будинок під назвою Kuku Farms. Актори будували його впродовж п'яти років. Їхній маєток розташований в американському місті Беверлі-Гіллз.

Будинок спроєктував архітектор Самнер Сполдінг у 1930-х. Дизайнер Анрі Семюел 50 років потому його відремонтував. Про це повідомляє Architectural Digest.

"Ми хотіли будинок, а не маєток. Щоб він мав вигляд старого сараю, який перебував тут десятиліттями, а потім його переобладнали під житло. Але будинок також мав бути сучасним і актуальним", - зазначають Куніс і Кутчер.

Вони розповіли, що в мережі Pinterest зберігали зображення того, що вони хочуть бачити в будинку. Пара запевнила, що було важко будувати дім із нуля.

Міла Куніс і Ештон Кутчер показали свій будинок
Фото: architecturaldigest
Міла Куніс і Ештон Кутчер показали свій будинок
Міла Куніс і Ештон Кутчер показали свій будинок
Міла Куніс і Ештон Кутчер показали свій будинок
Міла Куніс і Ештон Кутчер показали свій будинок

"Це або мало зміцнити нас, або зламати. Коли ми подивилися на дошки одне одного, 90% обраних зображень були однаковими. І більшість закріплених нами будинків були спроєктовані Говардом (архітектор Говард Бекен. - Gazeta.ua)", - зазначило подружжя.

Дизайнер використав стару деревину під час ремонту. Через це створюється враження, наче будинок розташований у сільській місцевості. Бекен розповів, що пара обговорювала з ним кожну деталь. Також дизайнерка інтер'єрів Вікі Чарльз долучилася до створення будинку.

Куніс і Кутчер побудували як основний приватний будинок, так і комору для розваг із розсувними дверима заввишки 5,7 м. Маєток обладнаний антикварними речами, які привезло подружжя з різних країн. У кімнаті їхніх дітей - доньки Ваєт і сина Димитрія - є двоярусні ліжка й багато іграшок.

На території є басейн і альтанка для барбекю. Навколо будинку займатимуться вирощуванням сільськогосподарських культур. За словами акторів, це викликає в них позитивні емоції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відгамселили одна одну: кінозірки влаштували бійку на карантині

"Щоб відчувати спокій у просторі, усе має бути гаразд. Якщо світ навколо вас не впорядкований, важко привести ваш мозок до ладу. Коли ми в нашому домі, світ просто набуває сенсу", - зауважив Кутчер.

Випуск "карантинного вина" запровадили актори Міла Куніс і Ештон Катчер. Зіркове подружжя запевняє, що під час карантину люди мають пити та їсти більше.

Зараз ви читаєте новину «Міла Куніс і Ештон Кутчер показали свій "сарай" - знімки вражають». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути