Ексклюзиви
понеділок, 15 березня 2010 09:28

Міккі Рурку зламали руку на рингу (ФОТО)

Минулого року голлівудський актор Міккі Рурк тріумфально повернувся в кінематограф, зігравши у фільмі "Рестлер". Додатково до популярності актор отримав престижні нагороди BAFTA і "Золотий глобус". Проте битися на знімальному майданчику це одне. А брати участь в справжніх боях - абсолютно інше.

Днями папараці спіймали 57-річного актора з фіксатором на правій руці. З чуток, Міккі вирішив взяти участь в боксерському матчі, і як результат - пошкодження кінцівки. Прихильникам актора залишається сподіватися, що зірка нарешті заспокоїться і поводитиметься обачніше. Хоча навряд чи. Адже актор вважає, що кращої своєї ролі він ще не зіграв.

Нагадаємо, минулого року Рурк взяв участь в зйомках фільму "Залізна людина - 2", де виконав роль антагоніста головного героя - лиходія Уіплеша.

"Я чудово провів час! - розповідав актор про зйомки, під час яких йому доводилося вдягати одяг з надміцних полімерів. - Все так брутально: мій костюм важив 10 кілограмів. І це такий напівскафандр, через який видно мою шкіру, покриту російським татуюванням - адже мій герой тільки що вийшов з російської в"язниці".

В наступному місяці стартують зйомки картини режисера Тарсема Сінха "Війна богів", де Міккі знову зіграє головного лиходія, царя Гіперіона, який і вплутався у війну з богами.

Kleo.ru, Zimbio

Зараз ви читаєте новину «Міккі Рурку зламали руку на рингу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути