Ексклюзиви
четвер, 29 березня 2018 14:41

Марія Яремчук вразила оригінальним образом

Сьогодні на українські екрани виходить історична картина режисера Сергія Скобуна "Легенда Карпат", в якій головну жіночу роль зіграла співачка Марія Яремчук. Напередодні прем'єри виконавиця дала ексклюзивне інтерв'ю тижневику "Теленеделя", в якому поділилася подробицями знімального процесу.

За словами Марії, драматичні і романтичні епізоди фільму далися їй досить легко.

Автор: "Теленеделя"
  Марія Яремчук
Марія Яремчук

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марія Яремчук розповіла, як знімали інтимну сцену з Валерієм Харчишиним в "Легенді Карпат"

"Нічого незвичайного робити не довелося. Хустки і раніше надягати доводилося, запаску і старовинні сорочки теж. Ось тільки шкарпетки для мене були в новинку. Вони з овечої вовни і сильно кусаються - не найприємніші відчуття", - згадує артистка.

Співачка розповіла про ставлення до грошей і про те, як знаходить спільну мову зі своїм глядачем.

"Я дуже люблю спілкування. Але будучи чутливою людиною, старанно захищаю себе від тих, від кого відчуваю небезпеку. Сама в атаку не йду ніколи, а якщо доведеться захищатися - о, тоді тримайтеся! Таке бувало на вокальних конкурсах, коли проти мене починали інформаційну війну - хотіли прибрати, тому що бачили в мені конкурентку. Тоді я включала свій гуцульський норов. Є такий чудовий польський вираз - "Zesram Się A Nie Dam Się", який означає "вилізу зі шкіри геть, але не програю". Ось так я і робила ", - говорить Яремчук.

"Всяке бувало: то багато заробляла, то взагалі нічого - як лінія на кардіограмі. У цьому сенсі у мене ніколи не було стабільності. Поки не зрозуміла: треба думати про роботу, а не про гроші, тоді буде і одне, і інше. Раніше , бувало, витрачала, щоб просто довести оточуючим: я ж співачка, я заробила і можу собі дозволити. Тому що всі робили мені зауваження (мовляв, не відповідаю стандартам) і порівнювали з батьком. А ще давали поради! Зрештою, борщ з порад у мене в голові скипів і прокис, тому його довелося виплеснути. Я запитала себе, про те чого хочу сама. Все дуже просто: залишатися собою і робити те, що підказує мені серце ", - додає зірка.

Автор: "Теленеделя"
  Марія Яремчук
Марія Яремчук

Розповіла, як на неї вплинула освіта полотолога.

"Хто сказав, що артист і політик - різні люди? І один, і інший мовить, висловлює якусь інформацію, впливає на свідомість мас. Моя спеціальність повністю звучить так:" Історія політології міжнародних відносин ". Тут акцент робиться на іноземні мови, хоча, звичайно ж, в програмі навчання були і предмети політичного спрямування. Повинна сказати, це дуже корисно для розвитку. Мені цікаво вивчати ментальність людей - їх культуру, звичаї. Коли їжджу з концертами, не можу однаково звертатися до жителів Одеси і, скажімо, Львова. В різних регіонах різні глядачі, і важливо знаходити з ними спільну мову ", - сказала артистка.

Фільм "Легенда Карпат", зйомки якого проходили на території Чернівецької області, отримав друге місце в категорії "Кращий художній фільм" на Міжнародному кінофестивалі Marbella International Film Festival, який відбувся в Іспанії.

Яким буде музичне оформлення фільму, поки залишається секретом, адже в кінокартині брали участь кілька українських музикантів.

Зараз ви читаєте новину «Марія Яремчук вразила оригінальним образом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути