Ексклюзиви
понеділок, 10 квітня 2017 15:45

Марія Яремчук відповіла на жорстку критику її нового кліпу
5

Дочка знаменитого співака Назарія Яремчука презентувала новий кліп на пісню "Ти в мені є" - другу спільну відеороботу з відомим режисером Аланом Бадоєвим. Відверті кадри, зняті на екзотичному пляжі острова Балі, викликали бурю обурення в інтернеті.

"Її батько, напевно, в труні перевертається від такого"

"Марічка, чого ти так розчепірилася? - Щось вульгарно вийшло, чи не соромишся кліп з рідними дивитися?"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бруд і екзотика: Алан Бадоєв зняв новий кліп для Марії Яремчук

"Її батько був би в шоці ...", - прокоментували незадоволені користувачі соцмереж.

Обурене повідомлення надійшло і в ефір однієї з радіостанцій, куди Маша прийшла презентувати новий трек.

"Те, що я дочка Назарія Яремчука, і є першопричина критичного сприйняття моєї творчості. Насправді я не показала в кліпі нічого такого. Тільки ноги і плечі. Так, відео вийшло експресивним і дуже емоційним. Але така я! Вважаю, що завжди потрібно залишатися собою. Як тільки ти даєш собі свободу, робиш те, що тобі подобається, - світ стає краще. Адже ти унікальний. Не можна наслідувати когось, боятися оцінки, тому що ти заганяєш себе в певні рамки, а потім твій мозок заганяє тебе. Коли ж ти відпускаєш душу, починається життя. Я всім бажаю в один прекрасний ранок прокинутися, відчути, що ви вільні. Нашій країні потрібно розкрити крила. З такими талановитими і красивими людьми ми повинні стати джерелом творчого потенціалу. Так що бажаю всім відкритися цієї весни, - відповіла співачка в прямому ефірі.

У кліпі Марія постає в образі дівчини, яка народжується з землі. Потім її запліднює вода. В кінці відео героїня народжує дельфіна.

Автором треку став музикант Михайло Клименко, з яким Марія написала не одну спільну композицію. Саунд-продюсером виступив фронтмен групи The Maneken Євген Філатов, відомий співпрацею з Onuka. Джамалою, Іваном Дорном і іншими артистами. Україномовна композиція стартувала і протягом двох годин після прем'єри впевнено увірвалася на першу позицію в iTunes. Сингл увійде до майбутнього альбому співачки. В даний час Маша працює над створенням музичного матеріалу і планує порадувати шанувальників дебютною платівкою.

Зараз ви читаєте новину «Марія Яремчук відповіла на жорстку критику її нового кліпу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути