пʼятниця, 02 жовтня 2020 16:23

Макс Барських запускає власний бренд одягу

Макс Барських запускає власний бренд одягу
Дебютна колекція - Industrial Habits - це одяг для "рок-зірок нового покоління". Фото: надане піар-агентом артиста

Макс Барських створив свій бренд одягу. Nick Vangard - це особиста історія шляху Макса Барських, яка склалася завдяки інтересу до світу моди і самореалізації в музиці. Завдяки художній освіті, Барських вдалося самостійно втілити ідеї, накопичені за час творчого шляху, і реалізувати в рамках дебютної колекції.

"Я з дитинства цікавився світом моди. Збирав вирізки з журналів, дивився покази, вивчав історії різних модних будинків і дизайн в цілому. Але потім у моєму житті з'явилася музика, і я відклав інтерес до моди на невизначений термін. Зараз усі накопичені ідеї і знання я втілюю в свій бренд", - коментує Макс Барських.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ой у вишневому саду" під супровід фортепіано: як пройшла презентація проєкту "Україна в піснях"

Дебютна колекція - Industrial Habits - це одяг для "рок-зірок нового покоління". Глибокі вирізи і мерехтливі тканини, ультракороткі сукні та жакети прямого крою - в одязі бренду відчуваєш себе в центрі уваги. Золото, блискучі і тканини з паєтками додають образам богемності і шику. Колекція Industrial Habits - про впевненість в собі, про світ, де жінки сильні, а чоловіки не бояться потрапити під вплив. Ця колекція складається з понад 50 одиниць, як жіночих, так і чоловічих, і буде презентована поступово.

24 вересня в київському КВЦ "Парковий" відбувся один з найбільш атмосферних виступів Макса Барських. Під відкритим небом артист провів концерт-introduction, яким відкриває нову главу музичних прем'єр осіннього сезону.

Зараз ви читаєте новину «Макс Барських запускає власний бренд одягу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути