понеділок, 07 грудня 2015 15:01

Макс Барських випускає мультижанровий англомовний альбом

Автор: Прес-служба
 

2015 рік став супер успішним для артиста Макса Барських - два сингли номер 1, міжнародний тур по 6 країнам і нагорода "Співак року" на церемонії нагородження M1 Music Awards. Тріумфальний рік завершує реліз першого англомовного EP Макса Барських.

"MICKOLAI" - так називається перший англомовний EP музиканта, робота над яким велася протягом двох років. Винятковою особливістю міні-альбому є його мультижанровість. Трек-лист EP включає 5 пісень, створених в міксі різних музичних жанрів - від інді-попу до хіп-хопу.

"Постійний слухач Макса, можливо, і не впізнає його в цих піснях: абсолютно нове звучання і мікс жанрів, в яких Макс ніколи раніше не виступав, - коментує міні-альбом продюсер артиста, режисер Алан Бадоєв. - Проте саме така музика сьогодні складає його сьогодення і саме тому цей міні-альбом він вирішив назвати своїм справжнім ім'ям - MICKOLAI ".

Говорячи про свій EP, Макс Барських підкреслює: "У почуттів та емоцій немає мови. Її призначення об'єднувати людей і робити їх щасливими. Це єдине, про що я думав, працюючи над новими піснями".

"MICKOLAI" - це перша робота українського артиста, реліз якої відбудеться в міжнародному музичному маркеті. Для того, щоб презентувати артиста західному глядачеві продюсер і режисер Алан Бадоєв створив промо-ролик з кращих епізодів відеографії Макса Барських. Прем'єра відео відбулася на офіційному YouTube каналі артиста MICKOLAI, а партнером проекту в СНД виступає відеоканал ELLO.

Примітно, що в цьому EP артисту належить не тільки авторство музики і слів, але і весь продакшен альбому.

Зараз ви читаєте новину «Макс Барських випускає мультижанровий англомовний альбом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути