Ексклюзиви
вівторок, 04 червня 2024 04:06

Майлі Сайрус топлес і в ультракороткому міні знялась для глянцю
6

Майлі Сайрус
Фото: Alasdair McLellan
Майлі Сайрус
Майлі Сайрус
Майлі Сайрус
Майлі Сайрус

Американська співачка Майлі Сайрус прикрасила обкладинку нового випуску W Magazine.

На головному кадрі зірка постала в темно-зеленому комбінезоні, який складається з сорочки та ультракоротких шортів. Образ доповнила чорними туфлями зі стразами й масивними прикрасами.

Крім цього артистка позувала топлес і в прозорій майці, через яку було видно її груди. На решті кадрів Майлі показалась у ліфі, шортах, халаті та хустці.

В інтерв'ю виконавиця поділилась своїми думками про тверезий спосіб життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 61-річна Демі Мур з'явилась на маскараді Cartier у елегантній сукні

"Мій спосіб життя - надзвичайно правильний. Тверезість - значна його частина. Моя мантра, як і в будь-якого атлета, "Тренуй те, як ти виступаєш". Саме тому я тренуюся на підборах. Тренажерка виглядає дуже суворим місцем, але потім я дістаю свої босоніжки на підборах кольору айворі від Gucci, бо вони нагадують мені про Мерилін Монро. Я тренуюся на підборах переважно. Я зацікавлена у фемінізації середовища для тренування, адже інвентар, з яким у залах займаються, бридкий", - зізналася Сайрус.

Також селебріті розказала, чи планує дітей.

"Я дивлюсь на себе в дзеркало і майже кожного дня кажу: "Я - жінка". Мені зараз 31, а я все ще не знаю, хочу я дітей, чи ні. В мене є відчуття, що мої діти - це мої фани, певним чином", - підсумувала співачка.

Світська левиця 43-річна Періс Гілтон показала, як працює ді-джеєм на вечірках. Вона стояла за пультом в дуже короткій сукні з блискітками та розрізами. Образ доповнила сліпучими рукавицями, окулярами та навушниками. Крім цього Періс постала перед камерою у салатовому міні з глибоким декольте. Жінка розпустила волосся і зробила контрастний макіяж.

Зараз ви читаєте новину «Майлі Сайрус топлес і в ультракороткому міні знялась для глянцю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути