середа, 02 липня 2008 09:18

Мадонну запідозрили в зраді з бейсболістом

Мадонну запідозрили в зраді з бейсболістом
UsWeekly пише, що семирічний шлюб Мадонни і Гая Річі дав тріщину через романтичний зв"язок 49-річної поп-діви з 32-річним гравцем нью-йоркської команди по бейсболу.

За даними видання, коханцем поп-діви нібито був бейсболіст NewYorkYankee Алекс Родрігес. Мадонна навідувалася в його квартирку біля Центрального парку в Нью-Йорку і засиджувалася там до пізньої ночі. Журнал пише, що про це пересуджували всі жителі будинку, де живе спортсмен.

В кінці квітня бейсболіста, який заробляє битою $28 млн на рік, бачили на концерті Мадонни. А 22 червня поп-діва зробила у відповідь візит любові і ввічливості, відвідавши гру Yankees, і захопивши з собою дітей. У Родрігеса самого є дві дочки, і він одружений.

Напередодні до Нью-Йорка прилетів Гай Річі. 39-річний режисер майже місяць не бачився з сім"єю. З чуток, він хоче спробувати врятувати шлюб з Мадонною. Але, здається, справи зовсім погано - ні у нього, ні у Медж на руках більше не видно обручок.

Тим часом, прес-секретар Мадонни продовжує наполягати, що в сім"ї поп-королеви все відмінно. А відносини співачки з Алексом Родрігесом - вигадка. Ліз Розенберг сказала журналу People: "Чоловік Мадонни Гай Річі прибув минулої ночі до Нью-Йорка, щоб побути зі своєю дружиною і дітьми, а не рятувати шлюб, як пишуть газети. Мадонна і Гай не збираються розлучатися. Що ж до Алекса, то у нього з Мадонною спільний менеджер. Вони неодноразово перетиналися і добре знайомі. Мадонна водила дітей на гру Yankees. І це все. Більше їх нічого не зв"язує. У цих чутках немає нічого дивовижного - на Мадонну весь час виливають цебер брудних домислів".

Зараз ви читаєте новину «Мадонну запідозрили в зраді з бейсболістом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути