четвер, 14 червня 2012 17:25

Мадонна привезе до Москви своїх двійників

Мадонна привезе до Москви своїх двійників
Артистка зажадала від організаторів замовити готельні номери в різних готелях Фото: donbass.ua

Відома американська співачка Мадонна приїде в Москву в супроводі кількох Мадонн. Артистка зажадала від організаторів замовити готельні номери в різних готелях для неї і її двійників. Причому, в якому з них буде жити сама знаменитість, ніхто не знає.

Мадонна повинна відвідати Росію в серпні. Артистка дасть свої концерти в рамках світового гастрольного турне, організованого на підтримку її нового альбому. Повідомляється, що разом зі знаменитістю російську столицю відвідає не тільки її сім'я, а й кілька двійників. Щоб відвернути увагу настирливих світських хронікерів і не менш настирливих папараці від Мадонни, команда поп-діви йде на різні хитрощі. Наприклад, кілька дівчат пройшли спеціальні заняття для того, щоб ходити і вести себе так само, як і зірка.

Вони будуть відвертати на себе увагу журналістів і шанувальників під час пересувань Мадонни по місту - переміщатися на таких же автомобілях, страхувати її на виході з ресторанів. "Навіть для нас залишається секретом, в якому саме готелі розташується артистка під час візиту в Москву, - нас зобов'язали замовити номер у кількох готелях", - заявив представник приймаючої сторони.

Крім цього, Мадонна ще раз продемонструвала свій статус королеви поп-сцени, надавши досить вимогливий райдер для організаторів шоу. Так, примхлива виконавиця вимагає для своїх дітей окрему ложу, де ті будуть знаходитися під час виступу. А весь персонал, що супроводжує її родину і команду, повинен вільно висловлюватися англійською мовою. Крім цього, гримерні кімнати повинні бути обладнані кондиціонерами та спеціальним освітленням, а особистий костюмер разом із вбранням для концерту повинен переміщатися на окремому фургоні.

ВІДЕО: Після соска для турків Мадонна показала італійцям сідниці

Дійшло до того, що, за словами організаторів, їм надіслали фотографії букетів, які повинні бути зібрані для кімнат, в яких буде знаходитися Мадонна. А ще артистці необхідний спеціально навчений IT-фахівець. При підготовці концерту діві потрібно близько 16 точок доступу в Інтернет, а також 11 телефонних ліній для всієї її команди.

Зараз ви читаєте новину «Мадонна привезе до Москви своїх двійників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути