понеділок, 18 квітня 2011 11:47

Ляшко прихистив у себе дворняжку Шахтарика
6

Народний депутат України Олег Ляшко прихистив у себе дворового цуценя. Розповідь пригоди та фото він виклав на своїй сторінці на Facebook.

"Хоч і весна, а зимно. Перша ночі. Ломиться моя Іджи на вулицю. Я її випускаю. Раптом крик, неначе когось ріжуть. Вилітаю на двір. Дивлюся – смердючий і занехаяний песик прибився до хати й кричить від переляку, а Іджи скаче біля нічного гостя. Ну таке враження – все життя його чекала", - написав нардеп.

"Гадаю собі, куди ж цього цуценя дівати? Не ногами ж випихати. Тим паче Іджи аж сказилася від радості. І забрав я це маленьке щастя до себе в хату", - поділився нардеп.

Ляшко розповів, що через два тижня песик дуже підріс і поправився.

"За два тижні песик уже вдвічі більший, жере як не в себе, злопав усе, що їстівне. Іджи його не чіпає, не кусає та м'яса не відбирає. Вона взагалі до рудого ненажери як до сина ставиться", - зауважив нардеп.

"У мене спортивний костюм футболістів "Шахтаря", в якому гуляю, коли йду на природу. І спало чомусь мені на думку назвати дворнягу Шахтариком. Хіба погане прізвисько, чи що?", - пояснив Ляшко.

Нардепа хвилює лише одне питання: коли цуценя підросте, почне чіплятись до його ротвейлерши.

"Одна проблема. Коли підросте, треба, мабуть, йому відрізати ну самi знаєте що, а то чіплятиметься до Іджи. Вона – ротвейлерша породиста до сьомого коліна. І коли сезон, то собаки як дурні поводяться: по три дні немає, а потім з подертими вухами і переламаними ногами повертаються. Навіщо це мені?!", - наголосив Ляшко.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко прихистив у себе дворняжку Шахтарика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути