Ексклюзиви
середа, 01 серпня 2018 18:09

Лілія Ребрик поділилась рецептом свого схуднення після народження другої дитини

Лілія Ребрик поділилась рецептом свого схуднення після народження другої дитини

Телеведуча Лілія Ребрик, яка нещодавно вдруге стала мамою, розповіла, які вправи допомагають їй мати струнку фігуру за 2 місяці після пологів.

Нещодавно мережа вибухнула коментарями щодо фігури Лілії Ребрик. Все тому, що зірка розмістила на своїй сторінці кадр із виписки з пологового будинку, де вона показала не найкращу свою форму. Сукня вільного крою, яку вбрала телеведуча, від вітру стала в кілька разів пишнішою, відтак образ Лілії Ребрик порівняли з наматрацником.

За словами телеведучої, її фігура далека від ідеалу, тому вона намагається ретельно стежити за своєю вагою. Навіть з двома маленькими дітьми Лілія Ребрик знаходить час для невеликого фізичного навантаження та ділиться своїми лайфхаками молодої мами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лілія Ребрик охрестила доньку

"Розказую: по-перше, мені ще є над чим працювати (я до себе дуже вимоглива). По-друге: найкращий тренажер – це ваша дитина! А по-третє, в зал я ще не ходжу, оскільки годую (немовля грудним молоком, – ред), а фізичні навантаження небажані в цей період. Тому вправа, яку я люблю понад усе і яку можна робити скрізь – це "планочка". Почніть стояти в ній хвилину, а потім збільшуйте час. І так по декілька підходів на день. Ця вправа дуже дієва!", – порадила Лілія Ребрик, додавши фото з невеликого тренування.

Лілія Ребрик вдруге народила дитину. Пологи відбулись 30 квітня в одній із клінік Києва. На прохання старшої доньки, новонароджену дівчинку назвали Поліною.

Зараз ви читаєте новину «Лілія Ребрик поділилась рецептом свого схуднення після народження другої дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути