понеділок, 02 квітня 2018 13:49

Легендарні Jamiroquai зіграють на київському фестивалі BELIVE

Легендарні Jamiroquai зіграють на київському фестивалі BELIVE
Легендарні Jamiroquai представлять у Києві новий альбом Фото: Прес-служба

21-24 червня в Києві на стадіоні "Олімпійський" пройде фестиваль BELIVE.

Ця подія об'єднає в собі різні міські активності: кіно, стендап, арт, освіту, екстремальний спорт, дитячі розваги, вуличну їжу і т.д. Одне з важливих місць на фестивалі займає музика одразу з двома сценами. На першій виступатимуть українські артисти, на другий — світові кумири.

Першим хедлайнером головної сцени стане Jamiroquai — легендарна британська джаз-фанк група, власники Grammy та величезної кількості найавторитетніших нагород, таких як MTV Video Music Awards, MOBO Award, Ivor Novello Award. Їх альбом "Travelling Without Moving" потрапив у Книгу рекордів Гіннеса як найбільш продаваний альбом у стилі фанк. Важливо згадати, що візуальна естетика їх виступів завжди була унікальною складовою групи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Німецький діджей Fritz Kalkbrenner представить у Києві новий альбом

На BeLive Jamiroquai представить свій новий альбом "Automaton", який вийшов в 2017 році через 7 років творчої паузи та був дуже позитивно сприйнятий критиками. "Automaton" — восьмий студійний альбом, він про любов і пристрасть. Джей стверджує, що це платівка з ідеєю. Якось в інтерв'ю він говорив про те, що зараз люди є заручниками своїх смартфонів, усі потопають в соц. мережах в очікуванні лайків. Саме про це гурт співає у альбомі, який почули вже в Азії, Європейських країнах, Великобританії та Данії. Скоро він зазвучить і в Києві. Крім нових треків, звичайно ж, прозвучать і всіма улюблені Love Foolosophy, Seven Days in Sunny June, Virtual Insanity і інші.

Незважаючи на оголошення першого хедлайнера організатори BELIVE прийняли рішення не підвищувати вартість квитків.

"Для нас дуже важливо, щоб фінансова можливість відвідати фестиваль була не тільки у киян, а й у жителів усієї країни. Звичайно, ми не зможемо утримувати таку вартість довго, але реалізувати певний обсяг квитків за спеціальною ціною ми зможемо".

Зараз ви читаєте новину «Легендарні Jamiroquai зіграють на київському фестивалі BELIVE». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути