Ексклюзиви
вівторок, 27 лютого 2018 13:34

Кулінар Даша Малахова зіграє повію
7

Даша Малахова
Фото: Прес-служба
Даша Малахова
Даша Малахова
Даша Малахова
Даша Малахова

Даша Малахова, творець Kartata Potata Studiо, актриса, яка закінчила курс Ентоні Хопкінса, зіграє в "непристойній повісті". Саме так звучить друга назва п'єси за твором Олександра Купріна "Яма" українсько-словацького режисера Валентина Козьменко-Делінде - "Віра, Надія, Любов ... / ЯМА /".

Дія відбувається в публічному домі, головні героїні - представниці найдавнішої професії.

Даша Малахова розповідає про те, як їй вдалося створити складний образ Тамари - однієї з головних героїнь:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іван Дорн в костюмі піонера пограв з дітьми

"Сьогодні, коли процвітають різні" ізми "- сексизм, націоналізми і т.д., рівень толерантності нульовий. Тому тема всепрощення і любові, піднята в п'єсі, актуальна як ніколи.

Ми легко спалахуємо, легко закохуємося, легко розлучаємося. Відносини знецінюються. Цей спектакль розповідає не про цукерково-шоколадні переживання, а про справжнє кохання, заради якого ми страждаємо і навіть вмираємо ", - говорить Малахова.

"Образ Тамари будується на минулому, інтегрується з сьогоденням і проектується в майбутнє. Моя героїня - це особливий тип жінок, безумовно, сильний характер. Вона зухвала і домагається свого. Але дуже важливо не втратити людяність при цьому. Образ не збірний, нетиповий, але в ньому багато зрозумілого всім. У кожній жінці є бажання вірити в краще, є прагнення пристосуватися до реального життя. Цей образ дозволяє нам зрозуміти, як важливо те, що дають дітям батьки, яких зусиль в їх виховання вкладають і наскільки важливу роль для майбутнього життя грають переживання минулого.

Будь-який образ складно втілювати. Звичайно, вести кулінарну програму набагато простіше! Але цим-то мені і подобається працювати в театрі: розбирати героїв по крупицях і створювати нові образи ", - розповідає зірка.

Прем'єрні спектаклі "Віра, Надія, Любов ... / ЯМА /" в Театрі на Подолі на Новій сцені можна буде подивитися 3,4 березня.

Зараз ви читаєте новину «Кулінар Даша Малахова зіграє повію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути