Ексклюзиви
понеділок, 14 жовтня 2019 00:56

Хто залишив шоу "Танці з зірками 2019" на цьому тижні

Хто залишив шоу "Танці з зірками 2019" на цьому тижні
Закінчився черговий випуск "Танців з зірками 2019". Фото: 1+1

У неділю відбувся восьмий ефір шоу "Танці з зірками" 2019.

Цей випуск був повний несподіванок - на паркет повернувся легендарний танцюрист Григорій Чапкіс, а також Потап здивував своїм виходом з сином в ролі ведучих.

Восьмий вечір на паркеті "Танці з зірками 2019" був сповнений сюрпризів і несподіваних повернень.

Ведучими прямого ефіру традиційно стали Юрій Горбунов та Тіна Кароль. Учасники шоу виконали танці з класичної бальної хореографії. 89-річний Чапкіс не просто ефектно з'явився на початку ефіру, а й зайняв суддівське крісло MONATIK.

В результаті голосування глядачів і оцінок суддею в зону ризику потрапили дві пари - Михайло Кукуюк з Єлизаветою Дружиніною і Олексій Яровенко з Оленою Шоптенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасники "Танців із зірками" обмінялись партнерами

Щоб поборотися за місце в проекті, учасникам довелося станцювати на паркеті імпровізаційну постановку. До ефіру пари не знали, який стиль їм доведеться продемонструвати, тому не змогли підготуватися до ча-ча-ча. Завдання ускладнилося і тим, що зоряні учасники зі своїми партнерами повинні були танцювати одночасно.

Судді одноголосно прийняли рішення - шоу залишають Михайло Кукуюк з Єлизаветою Дружиніною. Більш того, вони були розчаровані, що Михайло навіть не спробував поборотися і підвів свого партнера - Єлизавету.

Білоруський актор і зірка "Танців з зірками" Олексій Яровенко зізнався, що хотів добровільно покинути проект під час 7 прямого ефіру.

Зараз ви читаєте новину «Хто залишив шоу "Танці з зірками 2019" на цьому тижні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути